שאלת סימני מתיחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר שבוע 34 עם תינוקת גדולה כמו בשבוע 36 ובלי העין הרע אין לי שום סימן על הבטן. רציתי לשאול אם זה מרמז על זה שלא יהיו לי סימנים גם אחרי הלידה או כמו שבעלי אומר "הסימנים יבואו אחרי הפנצ'ר"
11 תגובות
עמוד 1
  • לא בטוח ...
    לא היה לי לפני ולא אחרי ברוך ה '

מקווה בשבילך שלא יהיה
    אבל מה שאני רוצה לומר זה שלא בהכרח יהיה לך אחרי הלידה ....

• הלוואי ולא יהיו לך

• סימני מתיחה זה ממתיחה (העור בשכבות למטה ממש נקרע מרוב המתיחה, רואים קרע\שריטות של טיגריסים חחח)
    אם אין בכלל בכלל בכלל, אז אחרי הפינצ'ור אין סיבה שתיהייה כי זה ממתיחה לא מהרפייה
  • אבל מיצי
    אין מצב שיראו את זה בהרפייה כלומר שהמתוח חוזר להיות רגיל? אמנם לא קריעה אלא החזרה של רפוי
    -הבנת אותי?

• אם אין לך עד עכשיו אז גם לא יהיו אחרי לידה
    זה סוג של גנטיקה של העור

• אולי הבנתי חחח
    עור רפוי, לא יעשה סימנים מעצם היותו רפוי ו"מושך", במיוחד כשהכובד שלו לכשעצמו הוא אפסי לעומת כשמשכו אותו איזה עשרה קילו ולכל כיוון וזה לא השפיע עליו.

אם כן יש לה והיא לא רואה, כשהעור יהיה רפוי היא לא תראה כי הוא יסתיר את הסימנים. כשיתחיל להמתח ולחזור לבטן חטובה אולי יתגלה משהו, אם קרה משהו.

התכוונת למשהו משני אלה? חחחח
  • וואי אני רק נזכרת בסימני מתיחה ובשרשורים שפתחתי עליהם בחודש שביעי מתוך ייאוש מוחלט , ואת העידוד של ליבי
  • במהלך ההריון הראשון לא היו לי סימני מתיחה וגם אחרי
    הלידה לא הופיעו. מקווה שככה יהיה גם בהריון הנוכחי...

• פעם כמה חפרתתי על זה חח גם אני חודש תשיעי בלי שום סימן טפו טפן בטן חלקלקה

• פעם כמה חפרתתי על זה חח גם אני חודש תשיעי בלי שום סימן טפו טפן בטן חלקלקה

• אצלי לא היה כלום עד שבוע 36!!
    פתאום הופיע לי ממש שבוע וחצי לפני הלידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה