עד 11 אני צריכה לחכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הרגשתי טוב כל השבוע. מיום חמישי שעבר אני עם כאב ראש שלא עוזב אותי (זה קצת מלחיץ אותי אני ישר חושבת על הגרוע מכל) ביום ראשון התוסף לזה כאבי שרירים. הרגשתי את כל העצמות והשרירים בגוף שלי. עד כדי כך שלקחתי אקמול ביום שני (זה שיא אני מאלה שעד שלא מתים לא לוקחים כלום). השתפר לאט לאט אבל עדיין הכאב ראש הזה מסרב לעזוב אותי
11 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב
  • אבל העוגה שאמא שלי הכינה לנו לשבת חלבית.

וגם העוגיות שבעלי קנה בסופר חלביות.

ואני לא אוהבת תה

תה זה לחולים
  • לי כבר אין בעיות כאלו
  • נבלה
  • אני דוקא מאוד נחמדה כי לא שמתי תמונה
  • האמת שהגעתי למסקנה לא מזמן שאני נורא מסכימה עם הגישה הטבעונית.

אבל אני לא מיישמת
  • אני לא ממש מסכימה עם הגישה. מה אכפת לתרנגולת אם היא מגיעה בסוף לצלחת? זה כמו לתרום איברים - אם מישהו כבר צריך למות, אז לפחות שאחרים יהנו מזה. מה שכן - צריך לדאוג שעד רגע השחיטה היא תעשה חיים. הבעיה היא בתעשיה ולא באכילה עצמה.
    אבל אני לא טלית שכולה תכלת - יש לי נטיה גנטית לשיער לבן מגיל צעיר ובגלל זה אני צובעת. לא מצאתי צבע שלא נוסה על בעלי חיים. נאלץ לחיות עם זה
  • נשארה לך עוד שעה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הממממממממ איזו עוגה................ סוף סוף 11!

טוב אני כנראה לא מכירה את הגישה עד הסוף... רק את הקוים הכלליים...

• צרות של דתיים

תהיי כמו ההולנדים, אלו מחכים שעה אחת, את יודעת?
    פייס: ortal_hori

• תרגישי טוב מותק , זה הכי חשוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה