קציצות עוף לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך להכין קציצות רכות - רכות?
    מה לשים בפנים?
    הכנתי פעם מעוף רגיל
    הפעם אני אוצה להכין לו קציצות עם רוטב

10 תגובות
עמוד 1
  • רכות רכות-בישול ארוך
    אני שמה בפנים המון ירקות, כמו קישוא, גזר, כרובית. וגם מוסיפה ירקות לרוטב, בטטה, גמבה, תפוח אדמה. יוצא ממש טעים. כול המשפחה אוכלת.

אבל למה את ממהרת לתת לו כבר קציצות. אפילו אם הוא אוכל את זה וטעים לו, האם הקיבה הקטנה שלו מוכנה לעיקול של כול האוכל הזה, לא סתם ממליצים להתחיל טעימות בגיל חצי שנה. כמובן לשיקולך
    בתאבון
  • אני עושה לאןפק קציצות מושלמות ורכות ממש טעימות!!! (רק שהיא לא אוכלת אבל פעם פעם היא אכלה קצת ואהבה)
    הכי טוב בשר הודו טחון מלא בברזל ורק נורא
    עושה ברוטב עגבניות עם אפונה

• מאיה, זה ממש לא נכון
    בטיפת חלב אמרו לנו לתת הכל הכל חוץ מדבש וחלב
    והדגישו כמה זה חשוב
    אני לא נותנת אנטריקוט אלא מנה קטנה (הוא תמיד רוצה עוד)
    אורטל, מה את שמה בקציצות? ירקות?

• למרות שכתבתי לך בפייס
    אני יעתיק גם לפה לכל מי שתרצה...........

אז ככה:
    על חצי ק"ג בשר הודו טחון ( אפשר גם עוף) לגרד על פומפייה בצל גדול להוסיף ביצה ופירורי לחם ולשים תבלינים: מלח פלפל כמון כורכום. הם מאוד בריאים וטעימים אני שמה לפי העין. ואז לערבב הכל ואם רטוב מידי אז להוסיף עוד פירורי לחם.
    אני מטגנת את הקציצות לפני ששמה ברוטב כי הרבה יותר טעים וקצת שומן בשבילה לא מזיק...
    והרוטב:
    מגרדת בצל על פומפיה ומטגנת. מוסיפה 2 עגבניות מגורדות ואז קופסאת רסק קטנה מעט סוכר ומלח פלפל קצת כמון וכורכום ומביאה לרתיחה. שמה את האפונה הקפואה ומוסיפה את הקציצות המטוגנות ומבשלת על אש נמוכה כחצי שעה.
    זה יוצא מושלם...!!
  • אפשר לתת אוכל מטוגן בכז גיל?!
    או יותר נכון.... מומלץ?

לזה לא התכוונו לפי עתי בטיפת חלב...
  • מי דיבר על מטוגן..?
    התכוונתי לקציצות מבושלות ברוטב
    גם לנו אני לא מטגנת כמעט בכלל

• לתאיר התחלתי לתת בגיל חצי שנה גם קציצות עוף קציצות בקר ברוטב קציצות הודו עם דלעת
    הדלעת ממש תרכך לך אותן את יכולה לבשל אותם טיפה בתנור ואז לשים בסיר עם רוטב זה יוצא מעדן
    [/center]
  • אני חושבת שזה מוקדם מדי
    פייס: ortal_hori

• אורטל נעים להכיר... ותודה.

אה , ובקשר למתכון... בקציצות ניתן ומומלץ להוסיף לקציצות גזר מגורד על הפומפיה הדקה ביותר...

• אורטל למה מוקדם מדי?
    בטיפת חלב אמרו לתת הכל והיא הדגישה לתת עוף והודו
    בכל מקרה הכנתי לפי ראות עיני
    צריך לשמור על הסיר שבעלי לא יאכל
    יצא טעים !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה