היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק בחדר הכושר שבו אני עובדת ניגשים אליי החברים (המתאמנים), מלטפים לי את הבטן ואומרים... "יהההה... איך רזית!!!". נעלמתי קצת. הייתי צריכה לטפל בנפש, שקצת חבולה ומוכה מכל רעיון הטיפולים. בעלי המסכן לא מדבר, אבל נראה לי שלא נעים לו ממני, ממה שהוא מבקש ממני לעבור כדי שהילד שלנו לא ייצא חולה. קצת הייתי כלבה אליו בשבוע שעבר, כהרגלי בקודש עם PMS, אבל יישרנו את ההדורים וכעת הכל בסדר. אני אצל ההורים, מחכה שהם יחזרו כדי שנשב יחד ואוכל לצבור כוחות לקראת פגישתנו עם צוות יחידת ה- IVF ביום שני.
הבדיקות הגנטיות שלי עוד לא מוכנות. מתה פחד לאסוף את בדיקת ה- HIV (למרות שדחילק, מה כבר יכול להיות...). מתה מפחד להתחיל בכל התהליך. אין, פשוט מתה מפחד...
אני כל כך רוצה אבל מרגישה כל כך לבד. מי חשב בכלל שאני אכנס לניתוח אי פעם, שיותר רציני מהסרת משקפיים או עקירת שן? גרררר... מפחיד.
בינתיים משחררת קיטור באימונים. רצה את נפשי לדעת ומקווה שההורמונים לא יחרבו לי את הגוף כדי שאוכל להוציא את העצבים על... משהו שבדיוק מיועד לזה.
ושבעלי פעם אחת ארורה יגיד לי תודה שאני עוברת את כל החרא הזה בשבילו!!!!!! לא שמעתי "תודה" אפילו פעם אחת, וגם לא "סליחה". רק הציב לי עובדה שהוא לא רוצה ילד עם הבעיה הגנטית. באמת שהכרת תודה יכולה להקל על כל הגועל-נפש הזה בקצת, אתן לא חושבות?
הכי לא מתחשק לי לשמוח ולצחוק בחג הפורים הזה, אבל מצד שני - אולי זה החג האחרון שאני מתחפשת לחתיכה תל אביבית... בחג הבא אתחפש לאמא של גור קיפודים- תחפושת קבועה :-)
10 תגובות
עמוד 1
היי מותק
דבר ראשון את לא לבד אלא אתם יחד כזוג ביחד עוברים את כל התהליך
לגבי ה"ניתוח " זה ממש לא ניתוח זאת פעולה שמתבצעת בחדרי ניתוח אין לך מה לחשוש את אפילו לא תרגישי את תשני בכל הזמן הזה
לגבי התהליך , אנ י מאחלת לך המון בהצלחה מכל הלב שבטיפול הראשון תיקלטי !!! אמן
נ.ב לגבי הבעל הוא ממש לא צריך להגיד לך תודה זה תהליך זוגי אישי שלכם התודה היא לבורא עולם ששולח שליחים כמו רופאי ivf שעוזרים לנו להיות הורים .
אז מותק , המונים שלך בהצלחה ותזכרי דברים רואים מכאן לא רואים משם הכל מתגמד ברגע שאת רואה את היצור המושלם שקורא לך אמא !!!
באמת חשבתי לפני כמה ימים לאן נעלמת ...
היי בנות. אני כבר לא מפחדת. רק מפוצצת בהומור שחור ומצחיקה את כולם עם זה, כולל את הרופא שלנו (בקרוב התחרות: מי יותר מדרוב). אנחנו יכולים לנסות טבעי אבל בעלי ביקש שנתחיל ישר עם PGD. הבנתי שמכיוון שהוא זכר בלתי מפותח, אין לי מה לצפות להכרת תודה מילולית אז ביקשתי שייקח אותי לפריז. אני בהחלט מצפה להכרת תודה. אחרי הכל, לקחת בן אדם בריא ולבקש ממנו לעבור תהליך כזה... בעיקר כשהגוף שלי קדוש בעיניי ועבורי הוא כלי עבודה וכרטיס ביקור (אני מאמנת כושר). כבר הייתה לו לפניי בת זוג שהודיעה לו שהיא לא מוכנה לעשות את זה. תקראו לי ״חצופה״ או איך שבא לכן, אבל ככה הראש שלי עובד. הכל הוא מקבל בלי לבקש פעמיים, קטן כגדול. אחרי הביקור באיכילוב הוא אמר לי בפעם הראשונה שהוא איתי. שאין לי מה לפחד. וגם שיעזור בכל מה שיוכל. נמסתי, אבל הטיול עדיין עומד על הפרק. ;-) כל יום אני מודה לבורא עולם על הזוגיות המשגעת הזו ועל הילד הבריא והמתוק שיהיה לי. ככה יהיה לי למי להציק ;-) עד שזה יקרה אני עובדת במרץ על הכושר. עוד שבועיים חצי מרתון ועוד חודש וחצי מרוץ 10 ק״מ. אין מצב שארשה לעצמי לאבד את הצורה. וחוץ מזה יש שירות פסיכולוגי בבית החולים ואני בהחלט הולכת לנצל אותו. לא קל לי עם המחשבה על טיפולים, וגם בינינו- מפחיד אותי עניין האימהות. מפחיד אבל מרגש.
אז בהצלחה לכולנו ואינשאללה לא נתראה פה עוד הרבה. שטיחפודית.
טוב תקשיבי אני קרועה עלייך, את הורסת אותי ואני גם תמיד מזדהה עם מה שאת מרגישה. נראה לי שאולי חסרה לך מילת הערכה יותר מתודה... וגם מדליה...(אני תמיד תוהה היכן המדליה שלי???) אבל כמו שאמת - זכר לא מפותח, מה לעשות... יאללה אני מתה שתתחילי כבר, בחיי, נו!!!! לגבי השירות הפסיכלוגי, הייתי מנצלת כל שירות טיפולי בחינם, הריון או לא, אני הכי בעד טיפול (טוב מטפלת או לא?..) ואני הכי מתחברת גם לפחד מהאמהות, פחד אלוהים!!!! אני חושבת שאמביוולנטיות לגבי הורות היא הכי טבעית ובריאה שיש, לא בריא זה לצבוע הכל באותו הצבע כי זה לא ממש מציאותי. בכל אופן, אל תעלמי, תעדכני, ואם בא לך אני בפייס - yasmin lavi.
יסמין, כפרה עלייך... תאשרי את החברות ותראי איזה אוסף מדליות יש לי... אבל אין לי כריך מ״פושון״ (המגדנייה הכי שווה בפריז). ;-) אני מקבלת עיסוי והילינג אחת לשבוע, כמובן תמורת אימוני כושר (הוי, היתרונות בלהיות מאמנת!!!). וזו חברה שאני חופרת לה חופשי על הקשיים עם הזכר (שכרגע מסטול מרוב צינון, מסכנצ׳יק). ואולי מספיק עם ההתייפייפות, להיות הורים זה מפחיד, נקודה. אני חלק מפורטל מומחים שפונה לאמהות ולפעמים סומרות לי השערות ממה שהאמהות מספרות שם. שלשולים, מחלות, גננות סתומות, כאילו... מהההה זזזהההההה???!!!!! ולו רק כדי לראות את בעלי דומע באושר למראה הגור החדש שייוולד... שווה כל מיחוש וכל בחילה! פתאום נראה את הקרח נמס... ואת מר אדיש הופך ללביאה מגוננת. יהיה לי מזל אם הוא ייתן לי לנשנש מידי פעם איזו יד או רגל.
יואווו את קרועה אין עלייך הכי אמיתית וכנה שיש אוהבת אנשים כמוך!!!!!
את מקסימה שאין דברים כאלו
מותק הצעת לי חברות? לא נראה לי.....תכתבי לי לפרטי בפייס
תקשיבו, אני לא מצליחה למצוא אתכן! חפשו אותי לפי מייל: [email protected] הצעתי חברות ליסמין כלשהי, אבל כנראה שהתבלבלתי... :-(