היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך חדש שבוע הבא לקראת שאיבה מספר 2 - אבל לפי לוח השנה יוצא שהשאיבה אמורה להיות אי שם בפסח.. אז נאלץ לחכות עוד חודש לפני שנתחיל. איזה באסה! אני מכירה את כל המנטרות ש"כל עקבה לטובה" אבל עדיין. אני כבר שנה בטיפולים וכל הדחיות האלו שלא תלויות בי ממש מבאסות.. אנסה לנצל את הזמן הזה לדברים אחרים.. כמו אגירת כוחות מחודשים.. שיהיה סופ"ש טוב לכולן! חג שמח!
6 תגובות
עמוד 1
היי ,
רגע , לא הבנתי , כל המח׳ ivf לא יעבדו בגלל החגים ?? כאילו כולל חול המועד ?! , ערבי חג אני מבינה אבל למה גם בחול המועד סגורים ... נשמע לי אכזרי למדיי ... לא מספיק שאנחנו גם ככה עוברים תהליך לא פשוט פיזי ונפשי , אז גם להתמודד עם חוסר יכולת לעשות משהו מסיבה הכי פשוטה שיש חג ... וצריך לדחות טיפול בחודשיים ! מה אין תורנים ?!!!
לא לגמרי ברור לי.. הרופא שלי דתי.. ערב פסח יוצא בראשון-אחרי סופ"ש-כך שיש מעט מאוד ימי עובדה בתקופה הזאת. כנראה בגלל זה. כבר חוויתי את זה בחגי ספטמבר כשעברתי עוד הזרעות-גם אז דחינו הכל ל"אחרי החגים"..
נשמע לי לא תקין בכלל ...! הזרעות אני יכולה להבין , תהליך יחסית קל ופשוט שלא מצריך משאבים רבים , וגם מאיתנו התור מטופלות , חוץ ממעקב פה ושם ו3 בדיקות דם ... Ivf זה שונה , כאילו עכשיו רופאים בכל המדינה אומרים לנשים שאמורים לעבור ivf , קחו הפסקה ?!?!?? אין טיפולים - יש חג ... לא יודעת נשמע לי אבסורדי ... לא מצפה מהם שיעבדו 24 שעות סביב השעון , אבל פה שבוע שלם לא לעבוד ???? כמעט 10 ימים ??
אצלי זה לא ככה ... אני מתחילה את הטיפול עוד שבועיים בערך וזה נופל לי כול התהליך שאיבה וכול השאר עם פסח ולא אמרו לי כלום למיטב הבנתי הם עובדים כרגיל כיו שהם עובדים בשבת סיפרו פה בנות שהם עברו החזרה בשבת... הם לא יכולים להשבית טיפול בגלל חג או שבת
היי מותק אני מקווה שלבסוף תגלי שהטיפול יתאפשר, אני גם אחרי חודש ללא טיפול כי מצאו אצלי ציסטה, ברגע שהרופא אמר לי את זה הפסקתי לשמוע, בעלי לא הבין מה יש לי, הוא אומר שחזרנו הביתה וישנתי יומיים... אבל אז קמתי, ו... היה לי את החודש הכי מדהים ומבורך שהיה לי בכל התקופה הזאת, פתאום לא היה לחץ, לא המתנה, לא בילבולי מוח והתעסקות, נחתי! המוח שלי נח, נהנתי עם בעלי. אם בכל זאת יהיה לך חודש חופש אני מאחלת לך שתחווי אותו במנוחה כי זה כל כך חשוב בכל מה שאנחנו עוברות ובאמת, שאצלי זה היה לטובה ( כמה שאני שונאת שאומרים לי את זה..) שיהיה בהצלחה ותבררי מה בדיוק קורה בימים האלה במחלקה. בהצלחה!!!!!
צריך לזכור שיש הרבה מעקבים ובדיקות דם לפני השאיבה-ועם כל הסופ"ש והחג - זה לא ממש מתאפשר (כמו שאמרתי הרופא שלי דתי..) אז חבל להתחיל פרוטוקול כשיודעים מראש שיהיו בעיות עם התאריכים. לא נורא, באמת. גם התור שלי יגיע!