היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי... רציתי לשתף אותכם ... היום עברתי בדיקת פיפל וחשבתי שאני מתעלפת לרופא על הכיסא !! ממש מתעלפת !!! זה היה סיוט אני לא יודעת איך יש בנות שעוברות את זה ולא מרגישות כלום או רק אי נוחות ...? לי אישית היה סיוט .. אחרי שיצאנו לא הפסקתי לבכות ...ועכשיו סתם רציתי לשתף גם אותכן . שתהיה שבת שלום .
8 תגובות
עמוד 1
אמן שזה יביא לך את ההריוןןןןןןן! אומרים שזה מאוד עוזר:) בשורות טובות
אויי מותק מצטערת לשמוע...
אוראלי אני גם לא מבינה, אני כותבת לבנות שלפניי שזה עובר מאד מהר אבל באמת שחשבתי שאני מתה שם, סיוט!! חחחח מזל שזה מאחורינו
שבוע טוב .. פיפל - מגרדים מהרירית של הרחם כדי שכביכול כשיחזירו עוברים זה יעזור להם להיקלט . אני בלי נדר לא עושה את הפיפל הזה בחיים . אני כמעט התעלפתי על הכיסא .... הלוואי וזה לפחות יעזור ובאמת יעזור לעוברים להיקלט אמן !!! פורים שמח ובשורות טובות בע"ה !
נשמע רע
רעיה מתוקהההה.... מקווה שזה הסבל האחרון שלך ושתתבשרי ב"ה על הריון!!! מחזיקה לך המון אצבעותתתתת " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."