שפעת חזירים- אני בהיסטריה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמותי חולה בשפעת חזירים. זה אובחן כבר והיא כבר עם זה עשרה ימים בבית. היא חוסנה נגד וגם בעלה חוסן.
    חמי שבוע שעבר ביקש להיפגש ולבוא אלי לראות את הבנים וכשראיתי אותו, הוא נראה לי חולה מת!!!!! מיד שלחתי אותו חזרה הביתה וביקשתי וגם כעסתי שבכלל חשב להגיע במצב של לולי ושל חום אלינו

11 תגובות
עמוד 1
  • מפחיד
  • ואוווו מפחיד
  • אני מתה מפחד מזה.

עם כל הכבוד - לא הייתי פותחת את הדלת....
    פייס: ortal_hori

• לא.
    הבריאות שלכם חשובה יותר.
    עדיף להיסתכסך מאשר להיסתבך עם המחלה המגעילה והקטלנית(!) הזו.
    אין שום סיבה שאיש מבוגר למרות כל געגועיו לנכדיו לא יצליח להבין שהוא מסכן בריאותם וחייהם.
    תעמדי על שלך.
    את צודקת.
    בהצלחה.

• תעמדי על שלך ותתעקשי!!!
    איזה מן דבר זה בכלל?! אתה לא חושב על זה שאולי תדביק אותם, לפעמים אכפת להם רק על עצמם והם לא חושבים על הקטנטנים הרגישים בבית.
    לא הייתי מסכימה שהם יבואו... לא עם שפעת רגילה ובטח ובטח שלא עם שפעת כזאת קטלנית
  • לא האנשים האלהההההההה זה לא להאמין
    פשוט לומר לא וזהו
    הכי גרוע ינתקו את הקשר- או שזה בעצ׳ם הכי טוב חחחחחחח

• פשוט תגידי לחמך שלא יבוא
    או שתסבירי לבעלך עד כמה המחלה הזאת מסוכנת
    ואם בכל זאת חמך יגיע חד וחלק אל תפתחי את הדלת

• אז אתמול זה נהפך למריבה גדולה ביני לבין בעלי

התקשרתי לכללית והעבירו אותי לרופא ילדים בטלפון. שם הוא אמר חד וחלק שאסור בתכלית האיסור להיפגש עם אדם שהיה במגע עם אדם החולה בשפעת החזירים!!! זה נדבק בבגדים, השיעול, הנזלת וכל החולרה הזאת
    בעלי התקשר היום לחמי ושמעתי צעקות.... חמי טוען שאנחנו מגזימים והכל בסדר וזאת שפעת רגילה והכל יהיה בסדר... אני טוענת שעם רופא לא מתווכחים, ובטח שלא עם האינטואיציה שלי!!!!!!
    אז תודה לאל שחמי לא הגיע היום

• גאוני מצידך היה להתקשר ולדבר עם רופא!
    ממש גאוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כל הכבוד.
    בריאות-בריאות-בריאות
    שמחה שבעלך הבין... וחמך? מבינה שרוצה לצאת ולהשתחרר ומבינה שהוא מתגעגע אבל זה לא אמור להיות ע"ח בריאותכם.
    דרך אגב - החיסון הופך את התסמינים לקלים יותר, לא תמיד מונע לחלוטין....

• תשלחי את הכתבה הבאה לחמך:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4348059,00.html

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מעצבנים אותי אנשים אגואיסטים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה