היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה להתחיל לתת בנוסף להנקה גם מטרנה כי אני לומדת למבחן מטורף והייתי רוצה לשחרר את הקטנה עם בעלי לחצי יום על מנת לאפשר לי ללמוד. כמה נותנים מטרנה בגיל חודש? אם לדוגמה צריך לתת 90 cc, האם להכין 120 ולשפוך קצת? (הכפיות כמובן בכפולות של 60) איך אני יודעת אם היא שבעה? שהרי ביניקה היא רגילה למצוץ חזק ומהר... כמה פעמים ביום כדאי לשלב מטרנה? בנות, אנא עזרו לי בנושא... תודה!
13 תגובות
עמוד 1
היי קודם כל אני ממליצה על סימילאק אדוונס + תעשי לה 120 ותתני לה לאכול כמה שהיא תרצה.. בערך 80-90 אנורי שלי בת 3.5 חודשים אוכלת 120 כבר חודשיים נראה לי.. בהצלחה
קחי בחשבון שמוסיפים תמ״ל זה פוגע בהנקה בהיבט של הכמות שאצלך + זה כמות גדולה יותר ממה שבאמת היא יונקת לארוחה.. אולי כדאי לנסות שאוב..?
את מתכננת שהיא לא תינק חצי יום?
אם כן אז חצי יום זה בערך שלוש-ארבע ארוחות.
אני התחלתי לשלב רק בלילה, אחרי ההנקה בקבוק, וגם לא הרבה....רק כמה פעמים בשבוע.
כל עוד אני בבית - אני רוצה שהכל תהיה הנקה בלבד. אני מכינה תמיד 120 מ"ל, שיהיה. לפעמים גומרת הכל, לפעמים משאירה.
תכנסי למטרנה בפייסבוק או לאתר שלהם ותבקשי שילשחו לך כפית של 30 יש חיה כזו
תתחילי לתת לפני השינה אני נותנת מטרנה אקסטרה קר ומאד מרוצה 120 נשמע לי המון לגיל שלה! אני חושבת שליהוא אכל 60 בערך כל 3 שעות מה שחשוב שתשימי לב שהיא לא אוכלת יותר מדי כי אז היא תתחיל לפלוט לך וגם כשנותנים בקבוקהזה יתן לך מרווח בין ארוחות של שלוש שעות לאט לאט היא תפתח מרווח גם של 4 שעות
מעייני אכלה 120 מטרנה כל 3.5 שעות
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
תודה על כל ההצעות הטובות עד כה אני רוצה לשלב תמ״ל כמה פעמים ביום כדי לשחרר את עצמי ללמוד כמו שצריך עכשיו היא עולה בכמויות והיא מבקשת כל שעה וחצי ההנקה הולכת בסדר גמור עד כה אבל אני חייבת ללמוד!!! אני רוצה לתת מטרנה כמה פעמים ביום ותוך שבוע לסיים עם ההנקה מקסימום פעמיים ביום (אגב, יש לי המון רגשות אשם בנוגע לזה שאני מספיקה להניק למרות שהולך לי טוב)
בגיל חודש אמורים לאכול בין 60-90 לפי טיפת חלב תכיני לה 120 ושתאכל כמה שבא לה למטרנה יש כפית של 30 מל לסימילאק אין ממליצה לך בשלב ראשון להכין לה 120 ולראות כמה היא אוכלת כי הרי ביניקה את לא יודעת את הכמות שהיא ינקה ואם היא יונקת 120 מל? 150? אל תגבילי איתה
תודה נופקי! תודה לכולן!!! אתן מקסימות
אני רק רציתי להביע את געגועי
בעסה שאת מפסיקה כל כך מוקדם פייס: ortal_hori
בובה הכל בסדר אין מקום לרגשי האשם האלו הכל יהיה בסדר תאמיני לי שהעיקר שאת רגועה ומרוצה להם זה לא משנה מאיפה מגיע החלב