היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רבנו אתמול ריב ענקי במימדים אפיים הכל יצא כל הרעל נשפך קם בחמש בערב נעלם לשלוש שעות חזר בשמונה יואב נרדם אנחנו עדיין לא מחליפים מילה מתקשרים בלילה במילים הכרחיות
בוקר הוא החליט הוא נוסע לבד להורים שלו עם יואב אני כבר לא יכולה לראות לסבול או לשמוע את אמא שלו שמרעילה אותו יום יום וחושבת שאני אמא גרועה לבן שלי יום שבת אני עובדת כל השבוע היום היחיד שלי עם הבן שלי ואני במיטה בוכה אין לי בשביל מה לקום הם לא כאן ואני שבורה לרסיסים
ואמרתי לו אם אתה כל כך סובל אז אל תישאר ואני לא יודעת לאן זה ימשיך מכאן ורק פוגעים אחד בשני מי יותר חזק
ובינתיים אני שבורה
[/center]
18 תגובות
עמוד 1
אוי, אהובה!!
מלא!
יווו גלי הרגת אותי פייס: ortal_hori
מה קורה...? הוא חזר? דברתם? נרגעת?
דיברנו הוא ידבר עם אמא שלו היום וישים לזה סוף ככה הוא אומר מקווה שיקרה נרגענו קצת יחזור מוקדם יותר עם יואב... מקווה שיעבור מהר... [/center]
יופי, העיקר שדיברתם כמה רעל המשפחה שלו יכולה להכניס ואיך כל פעם נופלים למלכןדת הזו אולי נשיג גרין קארד לחמותי וחמותך?
גלי בובה תהיי חזקה אולי עכשיו שהעניינים קצת התקררו כדאי שתדברו? בלי אגו, בלי השמצות, רק לדבר ואולי איזה מייקאפ סקס אחרי זה...
מתוקה.. אני מקווה שהוא כבר חזר ושאתם מדברים על הדברים. מיליון
בובה, תעדכני מה קורה
[/center]
מחבקת אותך. אם את אוצה תבואי, אפילו עם יואב, אני כבר מנוסה בלהיות עם שניים... אפשר ללכת לאנשהו ותוכלי לשפוך הההככלללל.
אוי בובה היה לי קשה לקרוא אבל אני יודעת שריבים כאלה - זה משהו שכל זוג עובר .. במיוחד בשנה הראשונה של הילד הראשון ... זה נראה כאילו הכל מתערער אבל זה לא .. כי הכי חשובה התקשורת והדיבור בינכם .. את לא לבד כי אני כמעט בטוחה שכל אישה/אמא חוותה כזה ריב מפוצץ עם בעלה ( ולא משנה אם בגלל החמה או לא)
מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר ותשכח ותחזרו לשגרה הרגילה של אוהבים
מה קורה? רוצה שנשלח אותו לחו"ל קצת?
מיוש תודה אני אכן שולחת אותו לחול באמצע מרץ הכל בא על מקומו בשלום חזר התנצל על הדברים הקשים וקבענו כמה חוקי יסוד להמשך תודה לכולם על החיבוקים והתמיכה אוהבת [/center]
וואי גלי הרסת אותי.. אני כ"כ מזדהה עם חלק ממה שכתבת ומבינה את ההרגשה שלך.
שמחה לקרוא שבסופו של דבר הכל הסתדר. אבל עדיין שולחת חיבוקים
איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.