היי חמודות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי אתמול מעקב, רק ביום ה 8 כי זה יצא סופש, וכבר יש לי זקיק מוביל בן 16ממ חחחחח, אמרו לי לעשות שוב בראשון, אני חושבת שההזרעה תהיה בשני וזה טוב כי ברביעי אנחנו עוברים דירה... הבטן שלי נפוחה בטירוף מההורמונים, ממש קדימון להריון חחחח וזהו.... אה, וגם בעלי סוף סוף השתכנע לאמץ כלב אז אחרי שנעבור נלך לקחת איזה גורון חמודון מאחת המכלאות או העמותות, אני ממש מתרגשת!!! החתול שלנו פחות מתלהב... חחחח יעבור לו. מה שלומכן? פניינוש, דיאנה, אוראלי, אמילי, תותי, וכל שאר המקסימות???

9 תגובות
עמוד 1
  • מהממת הזקיקים גודלים יפה החודש
  • היי מקסימה!!!!!!!!!!!!!
    הכל בסדר, במחזור
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי מותק,

איזה יופי לשמוע שאוטוטו ביוץ התחלה מעולה!!!
    בע"ה מעבר קל שיהיה ויביא איתו מזל להתחלה חדשה :)

אני אמורה מחר מחרתיים לא לקבל,תחזיקי לי אצבעות כי אין לי מושג מאיפה אני אבוא כוחות חדשים לחודש חדש...
    מאחלת לך אלפי הצלחות נשיקות בינתיים
    ושבוע טוב עם בשורות טובות לכולן.
  • בהצלחה מתוקה !!!!! איזה כייף לעבור דירה ... תתמיד מתחדשים ןקונים מלא דברים.
    יאללה שיהיה חודש מוצלח וכייפי
  • היי ג'יסי , אני מאד שמחה שזקיקים גדלים יפה , מאחלת המון , המון הצלחה בהזרעה ,בהצלחה בדירה החדשה וכמובן עם הגור , אצלי הכל בסדר יום חמישי ראו זקיק מוביל , היום יש שוב ביקור אצל רופא , בטח או בשני או בשלישי תהיה הזרעה. מחזיקה אצבעות מאמי בשבילך
  • יסמינוש...
    בהצלחה מאמי...
    מקווה שזהו הטיפול האחרון!
    וגם כן מקווה שההורמונים הבאים יהיו של הריון תקין !!
  • תודה חמודות!!!! פנינוש אני שמחה שאת חיובית ושהגוף מתאזן ואמן ובקרוב תתעגלי ל 9 חודשים ובידיים מלאות!!! מרגוש נראה לי שנוזרע ביחד!!! שיהיה לנו בהצלחה!!! תותי - יש חדש? אוראלי יאללה אני כבר מחכה שתתחילי (-: חנוש ומחכה תודה אהובות!!!

• היי מאמי התחלות חדשות הן תמיד דבר חיובי וכייפי וגם משנה מקום משנה מזל!
    קטע יש לך כמו אצלי זקיק מוביל גדול כבר ביום ה8 גם לי ביום ה8 היה 17 אם את זוכרת שממש הופתעתי...
    שיהיה המון בהצלחה החודש אני רואה שמצב הפורום מתחיל ממש להשתפר מקווה שמכאן אוטוטו אצל כולנו בע"ה!!
    בקשר לכלב -כלב זו חיה מדהימה לי יש שניים והם החיייייים שלי אין אהבה כזוכמו שהם מחזירים ובכלל אומרים שמעולה לילדים לגדול עם כלב אז אחרי שתסגרי את הפינה הזו בטח גם הילד יגיע
    שיהיה חג פורים שמח ושבוע מקסיםםםםם לכולכן!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • תודה ממוש, גם בעלי וגם אני גדלנו עם כלבים וחתולים פשוט עד עכשיו גרנו בדירה בלי חצר ולא רצינו להביא לפה כלב, עכשיו יהיו לו מרחבים (-: מקווה שהחתול המהמם שלנו יתרגל מהר כי הוא בן 6...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה