חזיית הנקה?- לקנות לפני הלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נכנסת לשבוע 34 ומתחילים להתכונן לקראת הלידה שאלתי היא האם יש צורך לרכוש חזיית הנקה לפני הלידה ואם כן באיזה מידה? מידה אחת יותר ממה שאני היום?
    האם יש חזיות מומלצות? אותה שאלה עולה בקשר למשאבה?
    תודה מראש,
    קרן
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אפשר לחכות עם זה
    משאבה עולה המון כסף
    וחזיות הנקה טובות מאד יקרות
    אז קודם תראי שזורם לך עם ההנקה שלא סתם תבזבזי כסף

שיהיה בקלות ובידיים מלאות

[/center]
  • היי,
    המלצתי החמה היא להמתין אחרי הלידה
    משאבה אפשר להשאיל מ״יד שרה״ למשך חצי שנה (משאבה דיי טובה של ספקטרה)
    וחזיות הנקה זה דבר שקונים רק אחרי שרואים שההנקה הולכת חלק
    אני אישית לא אוהבת חזיות הנקה בכלל,
    אני משתמשת בחזיות ספורט.
    כדאי לרכוש אחת אחרי כשבועיים לאחר הלידה ולראות אם זה נוח

• אלו דברים שקונים אחרי הלידה
    כי האם את צריכה אותם באמת או לא תדעי רק אחרי הלידה...

נגיד חזיית הנקה. את לא יודעת עד כמה יגדל החזה שלך עם החלב שבפנים, אז אין סיכוי לדעת מה המידה.
    משאבה- אם את מניקה אז בכלל לא צריך לשאוב.
    אם את מניקה וחוזרת לעבודה ורוצה לשאוב אז יש לך 4 חודשים לפחות זמן להחליט אם את קונה\משאילה מיד שרה.
    אם תחליטי שבא לך לשאוב מסיבה אחרת, גם עד שתחליטי יש זמן...
    אם את תצטרכי משאבה להוריד גודש, זה תדעי רק אחרי הלידה אם יהיה גודש או אין.

אצלי בבית חולים כבר היה גודש שהפריע להניק, וכבר בבית חולים שאבתי, אז איך שיצאנו מבית חולים נכנסנו לבית מרקחת וקניתי משאבה. וחזיות הנקה קניתי
    רק אחרי שהתייצב הגודש, כי במצב ההוא בכלל לא יכלתי להכנס לחזיות,
    בקיצור הכל אחרי הלידה
  • כמו שאמרו לך - אחרי הלידה החזה גדל בעוד שתי מידות....אני לקחתי משאבה מיד שרה. כבר שלוש פעמים
    פייס: ortal_hori

• אני קניתי בשבועות האלה שהחזה כבר הרגיש מפוצץ ...

קניתי משילב חזיה שיושבת טיפונת בצורה גדולה יותר מהחזה שלי אבל לא מידה אחת יותר כילא רציתי סתם ...

אחרי הלידה חמתי קנתה לי עם הכתפיות גל וזה כבר בחרתי במידה שלי לפי גודל החזה של אחרי הלידה

• אצלי לדוגמא לא יצא כמעט כלום בהתחלה -זה קורה לפעמים אחרי ניתוח קיסרי.. הגוף לא תמיד ״קולט״ מיד שעבר לידה.. אז השתמשתי במשאבה של בית החולים/ מלונית יש להם משאבה מעולה...

אני בנוסף להנקה שואבת מידי בוקר גם כידי להרגיל את הגוף למשאבה וגם להכין מלאי ( צריך להרגיל את הגוף לשימוש במשאבה). בחודש הראשון השתמשתי במשאבה מיד שרה.. ומכוון שראיתי שאני ממשיכה קניתי לי את מה שהתאים לי.

חזיות הנקה הבנות ענו.. עדיף לחכות כשבוע-שבועיים אחרי הלידה אז המידה תתייצב עם כמות החלב.. אני מאסתי בחזיות הנקה מהמשביר וכאלה שהרגשתי בהן כמו סבתא( בלי ברזלים ועם חור רק מסביב לפטמה....) מזעזע. .. קניתי חזיות של חברת bravado ממליצה בחום

• אני חיכיתי עם זה וטוב שכך.
    היו לי קשיים בהנקה ובסוף הנקתי רק שבועיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה