היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני דיברתי על זה :-). לא רוצה לפתוח פה 5555555555555555555555 טפו טפו טפו זה מצוין לביצים כמובן שלא סותר סירוק-סירוק -סירוק. ולמניעה - שמן רוזמרין או את הספריי של סרקל להתרת קשרים שיש בו גם תמצית רוזמרין. אחרי חפיפה מייבשים עם פן.... הביצים לא אוהבות את החום הזה.
ענבר, זה טוב למניעה או לטיפול? זה הורג גם את הכינים? אחרי כל מקלחת את עושה פן? לא חבל לשרוף את השיער? חד פעמי עוד מילא, אבל כל יום? וצריך ממש לחמם את הקרקפת? וזה במקום חומרים או בנוסף? אני שמה את הסרקל. גם שמפו וגם ספיי. עוזר כמו כוסות רוח למת. שמן רוזמרין אני שמה בתקופות היותר מועדות לפורענות. וגם לא שמתי לב שעוזר. למיכל אין אף פעם (טפו טפו טפו), אביגיל כל שנה
גמני הייתי ילדה שנדבקת כל הזמן !!!!! ואחותי (גדולה ממני בשנה ) היתה נדבקת פעם ב ..... זה מתסכל
אני מייבשת שיער לבנות כמעט אחרי כל חפיפה בעיקר את הקרקפת אבל לא בהיסטריה. עוברת עם הרוח לא ברמה שמזיקה, הטענה אומרת שביצים לא אוהבות את החום הזה ומתות. אין ספק שיש כאן קשר לסוג שיער/דם, אולי למחסור באיזה ויטמין או מינרל או ברזל? לא יודעת למה הנחמות נמשכות.... את חופפת כל יום? יודעת מה? יכול להיות שמאז שהפסקנו לחפוף כל יום ירדה התדירות..... אנחנו חופפים עכשיו פעמיים בשבוע בערך.... לא יודעת להגיד מה עשה את השינוי הנוכחי.... סביר שזה לא לאורך זמן אבל זה כבר כמה חודשים 55555555555555555555555555
תודה. כל פעם אין סיכוי שהעשה לה עם פן.
אין לי שמץ... אני התייאשתי מכל התכשירים למיניהם, מסרקת במסרק לכינים כל יומיים ומורחת שמן רוזמרין....
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים