עצירות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בועז לא עשה קקי כבר יומיים, קראתי שאצל תינוקות יונקים גם שבוע בלי קקי זה תקין אבל הבעיה היא שהוא ממש סובל, לא נינוח, מתקפל, בוכה בקיצור אני רוצה לעזור לו.

עשיתי עיסויים ונתתי כפית של מיץ מעגבניה טריה. יש לכן עוד רעיונות שיכולים לעזור בגיל שלו?

תודה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
16 תגובות
עמוד 1
  • מקלחת מרגיעה מאד...
    תמשיכי עם עיסויים ולקפל רגליים
    תושיבי אותו מולך כשאת עם ברכיים מקופלות
    זה לפעמים עוזר

• תהפכי אותו על הבטן ותורידי לו מכנס
    תעשי וי v עם האצבעות שלך לכיוון החריץ של הטוסיק כמה פעמים

מקווה שזה יעזור ..
    אה ושימי קרם או שמן על האצבעות
  • הייי מתוקה התגעגעתי
  • 2 הבנות שלי עם עצירות מאז ומעולם
    כשהן ממש סובלות אז אני מכופפת את הרגלים לכיון הבטן ומגרה עם מדחום משומן
    לרוב זה עוזר
    אם הוא ממש סובל אני בעד לעזור
    לא באופן קבוע
    פעם ב... זה בסדר

• עיסויים בבטן, רגליים מקופלות לכיוון הבטן
    אפשר לנקות היטב שזיפים מיובשים, אחרי זה להשרות אותם במים רותחים
    לצנן ולתת לו כמה כפיות של המים האלה... שזיפים בד"כ עוזרים יותר מעגבניות אפילו
    אם כלום לא עוזר אפשר לנסות את מה שנופר הציעה, לשים מדחום משומן כדי לעזור

• תודה רבה רבה!!!!!

חלק מהדברים שציינתם כבר ניסיתי את השאר אנסה מעכשיו.

תודה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • שחרור קל ונעים

• מצטרפת להמלצות של יוליה, מים של שזיפים עושים ממש פלאים! שיחרור נעים חחחחח
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • אם הוא רק יונק, זה תקין. בחלב אם אין כמעט פסולת. שילי פעם אחת הייתה 8 ימים בלי קקי.(למזלי רק פעם אחת).. תנסי עיסויים, אחרי יומיים לא הייתי מנסה קצה מדחום ,כדי לא להרגיל את הגוף לעזרה, רק אם זה ימשך לזמן יותר ממושך,אם תשאלי רופא הוא יגיד שזה נורמלי...

• זה נורמלי גם אם אני רואה שכואב לו?

• ברור שכואב לו
    תקוע לו קקוש בבטן הקטנה הזאת
    שחרור נעים

• בואי נגיד שהוא לא ימליץ לך על טיפול כלשהו... כמובן שההצעות שהציעו לך פה לא מזיקות והייתי מנסה אותן, גם המדחום לא מזיק, רק שהייתי מחכה איתו... כי כנראה שזו לא הפעם האחרונה שתהיה לו עצירות, כל עוד הוא רק יונק ולא הייתי בכל פעם מנסה עם מדחום.

• בשעה טובה נולד לנו קקי

• העיקר השתחרר. אצלי תמיד מדחום מוציא הכל
    פייס: ortal_hori

• זה תקין שתינוק לא עושה קקי גם שבוע כל עוד הוא לא מראה סימני סבל
    אם התינוק כן מתפתל וכן רואים שהוא אינו נינוח אז כן יש מקום לעזור ולהקל
    עצירות לתינוקות לא בריאה פי כמה ביחס לעזרה חיצונית... גם הרופאת ילדים אמרה לנו את זה כשפעם לאריאנה היה קשה לעשות
    בכל מקרה, בשעה טובה על יציאת הקקי, שיהיו תמיד שחרורים קלים ונעימים

• בדיוק אני באה לרשום לך שהקטע עם המדחום עוזר יותר מהכל
    וגם לנו הייתה פעם שחפי הייתה זקוקה לעזרת חבר
    אבל אם הקקי כבר נולד
    אז...
    שיהיה בשעה טובה!
    והמון מזל טוב!!!

אה... באיזה משקל?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה