היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמממ אין לי מושג... זה בן בכור... לא מנוסה בחיסונים!
למה?!?!? כמה זריקות יש?!
זה 2 חיסונים ורוטא לא פיצלתי בשתי הבנות אז לא יודעת מה לייעץ לך.. שיהיה בהצלחה
זה אותו חיסון של גיל חודשיים?
שלי זה אותו חיסון אני פצלתי
אם לא מפצלים בגיל חודשיים למה לפצל עכשיו? יש הבדל?
אני פיצלתי רק את של גיל שנה
בהצלחה
אני לא פיצלתי בהצלחה
גם אני פיצלתי רק את של גיל שנה, גיל 4 חודשים זה המשך של חיסוני גיל חודשיים אם את חיסוני גיל חודשיים הוא עבר בסדר 555 אז אין סיבה שיהיה משהו שונה בחיסונים של 4 חודשים שיעבור בקלות וללא תופעות לוואי
פיצלנו רק את של שנה. לדעתי לא לפצל. בהצלחה לנסיך
2 רגליים ובפה עם מזרק.. אני לא פיצלתי . עבר עם חום באותו הערב וזהו אם אני זוכרת נכון
2 רגליים ובפה עם מזרק.. אני לא פיצלתי . עבר עם חום באותו הערב וזהו אם אני זוכרת נכון
לא פיצלנו.
לא פיצלתי בובה עבר בשלום 555 בהצלחה ושיעבור בקלות;)
לא רואה צורך לפצל ולא פיצלתי מה שנקרא עדיף לסיים עם זה לדעתי בהצלחה ושיעבור בקלות אמן
לא פיצלנו לדעתי עדיף לסיים את זה וזהו
אני תמיד מפצלת. בכולם. זה תמיד מוכיח את עצמו מחדש וטפו טפו אף פעם לא היו לנו תופעות לוואי פייס: ortal_hori