החלטה קשה אבל סופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סיימתי עם שאיבות! נמאס לי לשאוב בעבודה, להסחב כל יום עם בקבוקים, מקררים ניידים ומשאבה. זהו, משבוע הבאה, כשאני בעבודה, ניקול תוכל מטרנה. עדיין, אני גאה מאוד שילדה שלי עד עכשיו אכלה רק חלב שלי. מקווה להמשיך להניק אותה אבל עם שאיבות סיימתיייייייייי פווווווווו, איזה הקלה
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
8 תגובות
עמוד 1
  • היא כבר בת חצי שנה...
    איך הזמן טס
    שאיבות זו אכן השתעבדות
    צודקת

• גם אני אמרתי שעוד פחות מחודש, כשיהיה בן שנה, אני מפסיקה עם שאיבות.
    זה מתיש...

• מבינה לגמרי, שאיבות זה מתיש... כל הכבוד שהחזקת מעמד עד כה!

• אוי סטסיק כמה שאני מבינה אותך
    השאיבות האלה בעבודה, בלחץ של עבודה כשאני בפגישות בחוץ
    לתמרן אוףףףףףףףףףףף
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• כל הכבוד על ההחלטיות !! שיהיה בהצלחה

• כל הכבוד שעשית זאת עד עכשיו .
    זה באמת מתיש עם השאיבותת... תמשיכי להניק ולשלבבב - זה הכי טוב לדעתי בגיל הזה ...

• שאיבות זה סיוט...עם אליה שאבתי 5 חודשים והנשמה יצאה לי, להניק זה סבבה אבל שאיבות....אני שואבת עכשיו עם ליאל רק אם יש לי גודש מטורף......

בהצלחה מאמי ותהיי שלמה עם עצמך!!

• בהצלחה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה