דחוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה זה אומר אם ראיתי עכשיו חום אדמדם על התחתונית שלי? זה קרוב? מה לעשות? ללכת לבדק? אני מתרגשתתתתתת

11 תגובות
עמוד 1
  • זה הזחל הזחלילי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אין לי מושג
    לא הגעתי לשלב כזה בבית
    אני מהלחוצות שכן יעלו להיבדק
    אין מה להפסיד

• זה אומר שהגוף מתחיל לאוטט יקירתי- זה משמח מאוד ומרגש מאודדדדדדדדדדד
    לי הרופא אמר שאם זה לא דימום רציני רק דימום קל ביותר כלומר טיפות אין צורך להגיע לבית חולים \בינתיים תשתדלי לנוח וליצבור כוחות לקראת הלידה בע"ה
    שיהיה בשעה טובה לידה קלה ובייים מלאות
  • במקרה של דימום צריך להגיע לבדיקה.

שיעבור בקלות
  • נשמע כמו פקק רירי. אצל ניקול, פקק הדתחרר ןאחרי חצי שעה כבר הייתי במיון עם פתיחה של 3
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • נשמע כמו פקק רירי. אצל ניקול, פקק הדתחרר ןאחרי חצי שעה כבר הייתי במיון עם פתיחה של 3
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • שימרית איך הפקק הריר זה לא מגעיל כזה כמו נזלת זה טיפ טיפה חום בתחתונית

• שירוש חברה שליי אני ממש ממש מתרגשתבשבילך...ואליה גם..

• שניינוש יפתי חטלה עליכם אני מתרגשתתתת וגם מפחדת חחח

• יאללה את אוטוטו לוחצת
    פייס: ortal_hori

• מה? רק כתם?
    או הפרשה רירית כמו זחל ?

אם הפרשה רירית אז זה הפקק ואז את צריכה לחכות לצירים או ירידת מים .
    אם זה כתם על התחתון - אז אני הייתי הולכת להיבדק ..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה