מצטערת אך הפלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי מושג מה קרה וממה זה אבל מהיום בבוקר יש דימום מאסיבי הייתי כבר במיון נשים שם לא אמרו לי הרבה כי עדיין קשה לראות שק הריון אבל לפי הבטא של היום כבר הבנתי שתינוק כבר לא יצא פה..יום חמישי הבטא הייתה 649 והיום 3 ימים אחרי רק 1312..טוב לפחות אני יודעת עכשו שאפשרי עדיין להמשיך לנסות כי עובדה שהצלחתי להיקלט.. כואב אבל נסבל..בהצלחה לכולכן בנות..
15 תגובות
עמוד 1
  • אויייישששששש!!!

כואב לשמוע
    אבל ...

חברה שלי אחרי דימום בתחילת ההריון ושמירה של 9 חודשים מלאים , ילדה ילד בראי ,
    שהיום בן 5 !!!
    חכי על תחליטי עוד החלטות
    בכל אופן כואבת איתך ומחזיקה לך .. 
  • שמירה מתחילת ההריון? לא עושים את זה ניראה לי כי גם בהריון עם הבת שלי דיממתי חזק בשבוע 9 ולא מצאו ממה ..ופשוט אמרו לי או שהכול יצא לבד או שעם תרגישי כאבים חדים תחזרי למיון נשים וזהו..משבועות מוקדמים לא נותנים שמירה.. אני מאוד מקווה שאולי זה העובר השני יוצא ככה ואחד ישרוד (כי הוחזרו 2 עוברים הריי)..קיצר מה שיהיה יהיה..
  • אויי מותק מאוד מצטערת לקרוא את השירשור שלך אחרי דרך לא קלה בכלל שעברת עד עכשיו מאחלת לך באמת שזה מהעובר השני ובאמת שההריון ימשיך תקין מתפללת ומחזיקה לך אצבעות!!!!!
  • תודה מתוקה עדיין לא איבדתי תקווה סופית וגם עם הפעם לא יצא פה תינוק אז אני ינוח כמה חודשים ניתן לגוף להיתאושש ונחזור לניסיונות..
  • קצת נדהמתי לקרוא זאת, מקווה בשבילך שהכל יהיה תקין ותסיימי את ההריון בידיים מלאות בתינוק בריא.
    בהצלחה ענקית! מתפללת בשבילך שההריון ימשיך לפחות עם אחד מהם.
    תעדכני.... קבלי
    תמתיני ותיראי שהכל בסדר בע״ה....
  • ואיי איזה מבאסס הלוואי שתפתיעי אותנו ושהכל יהיה בסדר ב"ה כל כך שמחתי בשבילך מגיע לך אחרי כל מה שעברת....מחזיקה לך וקחי גדוללל גדוללל בהצלחה!!!

• מקווה שאת טועה....
    אמן וזה לא יפול ולפחות אחד יתפס!!!
    בשורות טובות
  • תסלחי לי אבל הבטא שלך תקינה לחלוטין!!!
  • סושי כשאני אומרת דימום מאסיבי זה אומר מחליפה פד כול שעה אבללללל זה היה אתמול עד שעות הצהריים מאתמול בצהריים הפסיק הדימום החזק שהיה בבוקר וכרגע זה רק דימום על המוליך של הנרות או בהפרשות של הנר יוצא בצבע חום (סליחה על התיאור
  • מתוקה קודם כל צר לי לשמוע
    מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר ושימשיך הריון תקין ומלא עד לתינוק מקסים בין ידייך
    ייתכן כמו שאמרת שהחזירו שני עוברים ואחד לא נקלט כראוי ונפל ולכן בבטא אין הכפלה יחסית, בעובר אחד הבטא נמוכה יותר מאשר בשניים
    כמו שאמרו לפני הבטא כן תקין וכן גדל
    מחכה לשמוע בשורות טובות אמן אמן אמן
  • טוב צדקתי..זהו אין הריון הבטא היום 470..
  • אוייש איזה באסה קבלי חיבוקים גדולים תתאוששי קצת תנוחי ותמשיכי בכול הכוח יהיה בסדר בעזרת השם!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה