באיזה גיל אפשר לקחת את הילד לפינת חי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

13 תגובות
עמוד 1
  • אני התחלתי ללכת עם אריאנה לפינת חי מגיל 4 חודשים ואנחנו הולכות לשם עד עכשיו כל כמה חודשים
    בהתחלה החיות לא עשו עליה הרבה רושם אבל כשעברנו בין החיות השונות
    קישרתי בין שירים או סיפורים שהיא הכירה שהקראתי לה לבין החיות...
    וככה כל כמה חודשים יוצא שאנחנו הולכות לחי פארק שאצלנו בעיר
    ומדהים אותי לראות כל פעם מחדש כמה היא מבינה יותר ומתעניינת יותר...

• יופי אז נלך בשבת

• תהנו

• אנחנו הלכנו פעם ראשונה עם בר בגיל שנה וקצת. היינו בפינת ליטוף, והיא הכי התלהבה מהחיות הגדולות בגן החיות: פילים, ג'ירפות... כשהיינו במלטה לקחו אותה לספארי והיא השתגעה מהתלהבות.

• אני לקחתי לראות חיות בפארק בנס ציונה לפני שנה 10 - 11 חודשים
    אבל פינת חי אמיתית עם ליטוף משנה ומעלה ...
    וגן חיות משנה וחצי בעצם ...

• אני כבר הרבה זמן רוצה להגיב לכל מני הודעות שלך ומתאפקת.... אבל הפעם אני אגיב. וזה באמת רק מרצון לעזור לך למרות שאולי תכעסי עלי (מקוונ שלא).
    הילד עוד לא בן 5 חודשים!
    אני מבינה שזה ילד ראשון ואת מתלהבת (וזה נהדר!) אבל לאן את רצה?
    גם עם האוכל ראיתי שאת נותנת לו דברים שאני לא הייתי מביאה לפני גיל 9-10 חודשים. את יודעת שההוראה (של משרד הבריאות) היא לא לעבור בשום אופן שתי כפיות ליום עד גיל חצי שנה?!?
    ופינת חי? את בכייף יכולה לקחת אותו אבל אין לזה שום ערך מבחינתו פרט ללהיות באוויר בחוץ שזה מאוד נחמד לו. כלומר אם זה מעניין בשבילך אז סבבה, אבל ללכת בשבילו זה נשמע לי ממש מצחיק. הוא ק-ט-ן! בגיל הזה הוא צריך רק חום ואהבה וקצת טיולים לגינה....
    תהני מהגיל המקסים הזה ולאט לאט.... כל הדברים יחכו לו שהוא יגדל.
    זו רק דעתי כמובן ואני מקווה שתקחי אותה בטוב
  • אין חוקים לזה
    אפשר לקחת בכל גיל, אבל בגיל הזה הוא לא יבין כלום, לא יזכור וגם לא יקשר.
    כדאי ללכת בגיל 8-9 חודשים לדעתי
  • גלית (מי את בכלל שעוקבת ככה אחרי???) אני אעשה מה שבא לי
    זה הבן שלי
    והוא יאכל מה שבא לי (לפי ההנחייה של האחות בטיפת חלב!!!!!!!!!!!)
    ואני אקח אותו לאן שבא לי
    לא טוב לך? אל תקראי הודעות שלי

• כל אמא מגדלת את ילדיה לפי ראות עיניה, לא מבינה למה בכלל לצאת בהצהרות כאלה
    בעיניי אין שום דבר רע בלצאת איתו למקומות שיעשירו אותו מבחינת תוכן גם מגיל קטן
    אם הוא יזכור או לא יזכור זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זו החוויה
    שהוא הלך עם אמא ואבא שלו למקומות כיפיים, שהוא נהנה מהמון חום ואהבה ובדרך ראה עולם
    זה לא שהיא לוקחת אותו לטראקים בתאילנד או למוזיאון לראות יצירות של ואן גוך
    בסך הכל פינת חי, טבע, מה הביג דיל?!

גלי אל תתייחסי, את אמא של ליהוא ואת יודעת יותר טוב מכולם איך לגדל אותו

• תיארתי לעצמי שתתעצבני
    אל תדאגי, אני לא עוקבת אחריך פשוט קוראת פה בפורום וכל פעם בליבי אמרתי לעצמי להגיב לך על זה שבעיני מה שאת עושה הוא לא לעניין (וברור לי שרק מחוסר ידע ולא מכוונה לא טובה חלילה) אבל מכיוון שידעתי שתגיבי כמו שהגבת אז בחרתי לא להגיב עד עכשיו. וכנראה שצדקתי....
    אין סיכוי שהאחות שלך בטיפת חלב אמרה לך לתת לתינוק בן 4 חודשים ארוחות שלמות. אסור לה להגיד את זה כי זה לא בריא לילד. אני במקרה קשורה למשרד הבריאות ויכולה לספר לך שעכשיו שינו שוב את ההמלצה להתחלת טעימות רק מגיל חצי שנה כי אמהות כמוך לא הבינו את ההמלצה שמגיל 4 חודשים זה רק כפית-שתיים ודחפו ארוחות שלמות. זה לא בריא בכלל ואין לזה שום קשר לאם הוא אוהב את זה או לא.
    בביקור הבא שלך בטיפת חלב את מוזמנת לבדוק את זה....
    ולגבי מה שכתבת על הילדים שלי אז אל תהיי מודאגת הן אוכלות נהדר ומאוד סקרניות... וכן, לפעמים אני הולכת גם נגד ההעדפות שלהן אם זה לא בריא להן....
    בכל מקרה, את אמא שלו ומוזמנת לגדל אותו כפי שנראה לך. סך הכל כתבתי את דעתי וזה לא צריך לעצבן אותך כל כך... רק בריאות
  • חחחחחחחחחחח
    מה היית אצלי בבית ואת יודעת כמה הוא אוכל ובמה זה פוגע?????
    חחחחחחחחחחחחח מצחיקה
    הוא ממש לא אוכל ארוחות שלמות. תמצאי לי הודעה שכתבתי שהוא אוכל ארוחה שלמה.
    וזה ממש לא בא על חשבון האוכל שלו
    הוא אוכל מצוין 555
    אבל את יודעת יותר טוב ממני חחחחחחחחח

• אני דווקא ממש בעד פינת ליטוף. שיגע בפרווה שירגיש. רד תזהרי שלא תשרוט אותו אף חייה. אוגר שרקן וכו .או שהוא לא ימעך אותם חחח יש לתינוקות נטיה למעוך חיות בידיים חחח
  • גלית (מי את בכלל שעוקבת ככה אחרי???) אני אעשה מה שבא לי
    זה הבן שלי
    והוא יאכל מה שבא לי (לפי ההנחייה של האחות בטיפת חלב!!!!!!!!!!!)
    ואני אקח אותו לאן שבא לי
    לא טוב לך? אל תקראי הודעות שלי

ילד שלי ילד בן 4 חודש ולקחתי אותו לים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה