היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האוזניים של המן.. זה שממלאים אותם בפרג. מה זה אומר עליו ??? לא היו קייסמים של אוזניים בפרס הרחוקה ??!??? מה זה אומר עלינו?
אוכלי אוזניים שכמונו !
תארו לכם היה מאכל אף של ציפי (ליבני)
במה היו ממלאים אותו ? איכסססססס
12 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחח הכותרת הצחיקה אותי!!
חוצמזה אין עלייך!
היו ממלאים את האף של ציפי ליבני בקרם וניל
אגב, לא נוגעת באוזני המן עם הפרג... רק עם שוקולד
שרוני די מאמי
אני חושבת שדרור קרן צחק על זה במופע הסטנד אפ שלו, הוא אמר שנראה לו קצת קשה להסביר לתיירים מה זה המאכל הזה "המן'ס איר" ולמה אנחנו אוכלים אזניים..
דרור קרן מלך!!! ראינו את ההופעה שלו פעמיים. אותי זה קורע מצחוק. גם הכותרת (:
הכנתי פאי פרג.
מהמםםםםם!!!!!
מישהי רוצה ?
אלינורי?!??
אצלנו לא אוכלים אברים וממלאים בשוקולד/פרג.
אצלנו זה או פאי או רולדות (:
האמת זה קצת פחות גס מהקודם.... אני לא מתרגשת מאנשים יותר גסים ממני....יש כאלה ויש כאלה אבל בהחלט הקודמת היתה גסה מאוד. אבל דבר אחד אני חייבת להגיד לך שרוניקית.... ניכר עלייך שיש לך כישרון אדיר....... בכ"א נצלי אותו...ואולי עדף תמיד לדברים טובים. וד.א ראיתי שאת גם צלמת.איפה?
אני חושבת שנונילה הבינה את המסר כשרשמת לה באופן ברור בשרשור הקודם לא להיכנס לשרשורים שלך יותר, אז אני לא מבינה למה להתגרות סתם. לא לעניין.
מה גם שלכל אחת יש את הזכות להביע את דעתה (גם בעיני זה היה גס, אבל אני ממש לא מתרגשת מגסויות, לכן אפילו לא הגבתי, וזה גם לא ימנע ממני להיכנס לשרשורים הבאים שלך. כל אחת והגבולות שלה..)
בעניין אזני המן- אין על מילוי שוקולד וחלבה בעיני!!
תמיד חשבתי על זה... גם חברות של אמא שלי מרוסיה שאלו את אמא שלי פעם למה אנחנו אוכלים מאכל שנראה כמו אוזניים שלא ניקו הרבה זמן... אבל בינינו, פרג זה עוד מילא... ממרח תמרים עוד יותר קרוב לדבר האמיתי
איכסססססס יא מגעילות
סיונו'ש אין קשר בין כותרת השרשור (מדגישה - כותרת) לבין חוש הומור...
הלו הלו לא להתלהם פה תאכלו אוזניים ממולאות ותהנו....רצוי כמה שיותר טעימות יאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.