בא לי קצת לשפוך את הלב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז רע לי קצת.. נכון שפורים וצריך לשמוח.. ומה שהלך לי היום בבית ה׳ ישמור.. משתה פורים ענקי שכל העולם היה..
    ומכל העולם גם בא חבר של בעלי שאשתו ילדה לא מזמן.. איזו תינוקת מתוקה55555 ..
    החזקתי אותה אולי שעה.. ופתאום ניכר בי ( לא ששכחתי) שאני עכשיו הייתי צריכה להיות בחדר לידה לוחצת.. או אולי כבר אחרי.. דיי בא לי להיות בהריון בא לי לחדת בא חי תינוק..
    כל כך רע לי.. ומה גם שחמי וחמתי גרים מעלינו.. העלתי להם את התינוקת שיראו כי זה חבר ילדות של בעלי.. מה חמי אומר לי.. ״חשבתי ילדת״..
19 תגובות
עמוד 1
  • מאמי

אני ממש מבינה אותך!!!
    גם אני עברתי את זה, גם אצלי המחשבות לא הפסיקו...
    מותר לך להתאבל, זה כאב שלא עובר, אני מחזיקה לך שבקרוב תיקלטי להריון תקין, שלם ומהנה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• נסיכה מהממת!!!
    אני זוכרת את היום שכתבת שעברת את ההפלה והלב שלי בכה איתך.
    כל כך כאב לי לראות את ההודעה המצערת הזאת אבל לפעמים אין לנו תשובות לדברים קשים.
    את ראשית להתפרק כמה שאת רוצה ולחפור לי בפייס ובפלא ,(Michal Benyamin)אני כאן לתמיכה ואהבה

• אוי שניני

• פיכס אחד גדול על חמך חסר הטאקט והרגישות!!!
    מגעיל פשוט!!!

אוהבת אותך בובי ושולחת מלן חיבוקים

• מאמי המון

• חוסר טאקט רציני ביותר.... תופעה ידועה אצל חמים וחמות לא להתייחס אפילו לשנייה!!!
    שולחת מלא מלא

• ככה זה, מי שלא עבר בעצמו לא יבין לעולם את כאב הלב. אני לא עברתי מה שעברת, אבל כשהחלטנו להיכנס להריון וזה לא קרה בחודשיים הראשונים חברות שלי לא הבינו ואמרו דברים כמו: "נו, זה יגיע, מה הלחץ? למה את לא מניחה לזה וכשזה יגיע - זה יגיע?" איך אסביר שאי לא יכולה להניח?? צבט לי שעדיין לא הייתי בהריון ופחדתי שזה לא יקרה בשבילנו. תודה לאל הצלחנו בחודש השלישי, אבל אני זוכרת את האכזבה ואת הבושה כשגיליתי שחברה ותיקה שלי (כבר לא היינו כל כך בקשר, היא לא ידעה שאנחנו מנסים) בהריון וכעסתי עליה בלב שאני לא.

אבל כל זה טבעי. את תהיי בהריון, אבל עד אז מותר לכאוב, לבכות, להתלונן... מה שבא לך. ואם החברות לא מכילות בעניין המסוים הזה אז תפני אלינו בפורום.

• חמך קצת הרבה חסר טאקט

• תוציאי, תשפכי כמה שיותר
  • היי מותק,
    קודם כל קבלי ים של
  • יקירתי המקסימה אני מבינה לליבך ואת הכמיהה שלך לילד נוסף.
    אני בטוחה שבקרוב מאוד תתברכי בהריון נוסף.
    אל תפסיקי להאמין ולקוות שיהיה טוב, האמונה היא זו שממשיכה להניע אותנו ולתת לנו תקווה.
    את תראי שהכל יסתדר
    שולחת לך מלא
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• [/center]
  • יקירה, כמובן שמותר לך לבכות. את לא עשויה מאבן ולא מקרח, עברת חוויה קשה ומכאיבה וזה הכי טבעי בעולם שהאבל יהיה שם. חמך חסר טאקט, הייתי
  • אני כל כך מבינה...
    אחרי דבר כזה, כל תינוק שרואים מעלה שאלות,מחשבת, תקוות, עצבות...זה מציף.
    לי היה קשה בעיקר סביב התאריך המשואר..במיוחד שלעוד חברה היה את אותו התאריך, וב"ה היא ילדה ילד חמוד ובריא.
    אז המון
    ושבעז"ה תזכו עוד השנה לחבק חי, בריא וממש שלכם.
  • שנשון יש לי המוןןןןןןןןן מה להגיד לך.......
    אני שולחת לך אלפי חיבוקים חזקים חזקים......
    אם את צריכה לדבר אני יותר מאשמח!!!!!!!!!!!!
  • תודה רבה בנות..
  • שלחתי..........

• יפתי
    אוהבתותך
    את אחת הנשים החזקות
    מחבקת חזק חזק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה