היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני קוראת הרבה בפורומים אבל אחרי תקופה ארוכה ומייאשת אני כנראה צריכה את תמיכתכן כדי לשרוד בתקופה הקשה הזו... אני בת 28 אני ובעלי נשואים עוד מעט 3 שנים ומנסים כשנה וחצי להכנס להריון. אם הייתי מתארת לעצמי שתהיה בעיה לא הייתי מחכה שנה וחצי... עשיתי הזרעה 2 לפני 16 יום. עם זריקת אוביטרל ותמיכה של קרינון. החודש הזה זו הפעם ה1 שאני משתמשת בקרינון יש לי איחור במחזור של יומיים אבל אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. בד'כ הבדיקות האלו לא מטעות. האם אתן מכירות את הטיפול בקרינון? הוא מעקב מחזור? בד'כ המחזור שלי סדיר... הימי המתנה האלו זה החלק הכי קשה בכל מחזור טיפול תודההה ליאת
12 תגובות
עמוד 1
אני אישית לא מכירה את הקרינון . למרות שעשית בדיקה ביתית הייתי ממליצה לך לעשות גם בדיקת דם זה הכי בטוח . מקווה שבפעם הבאה יהיו בשורות טובות .
תודה :) עדיין לא קיבלתי... אני מחזיקה שלא אקבל היום ואז אעשה שוב מחר בבוקר בדיקה ביתית. אני מעדיפה לגלות קודם בבדיקה ביתית ולא להתאכזב מהבדיקת דם הלוואי
מקווה בשבילך שזה עזר... אני עשיתי הזרעה החודש והרופא הביא קרינון ולא השתמשתי כי קראתי על כמה בנות שסיפרו שזה גורם לאיחור במחזור... רציתי מידע על זה לפני שהשתמשתי. תעדכני... אולי בהזרעה הבאה אשתמש.
היי אני עשיתי שימוש רב בקרינון במסגרת IVF והוא בוודאות מעכב מחזור...ברגע שהפסקתי להשתמש בו , קיבלתי מחזור תוך כמה ימים...יחד עם כל מיני גושים לבנים שמצטברים כתוצאה מהקרינון... מאחלת שזה לא יהיה במקרה שלך והעיכוב הוא רק מהסיבות הטובות!! שיהיה המון בהצלחה!!
הוא מעכב מחזור, בדוק!
תודה על התשובות אכן צדקתן אתמול בערב המחזור הגיע מאז שהתחלנו לנסות זו הפעם ה 1 שהמחזור איחר ועם האיחור גדלו הציפיות כמה קשה לאסוף את השברים ולהמשיך לטיפול הבא אני כבר מתחילה לאבד תקווה
שושי- הרופא לא הנחה אותי בכלל לגבי השימוש בקרינון. הפסקתי על דעת עצמי אחרי שבועיים בלי לעשות בדיקת דם וחיכיתי לראות מה יקרה. צריך לעשות בדיקת דם, אם חיובית להמשיך בתמיכה?
אני ממש מבינה את הקושי שלך... האם בתקופת הזמן שאת מנסה ביצעת את כל הבדיקות ההכרחיות? צילום רחם?
עשיתי את הבדיקות הראשוניות שצריך לעשות אבל לא עשיתי צילום רחם... (ממה שאני זוכרת- עשיתי פאפ, סקר גנטי, הורמונים בדם, אולטראסאונד וגינלי)
אני ממליצה בחום לבצע צילום רחם! אני ובעלי ניסינו שנה וחצי ללא הצלחה. לאחר צילום רחם החודש נקלטתי טבעי על הניסיון הראשון... אולי משהו חסום ויש בעיה "מכאנית" כלשהי... חשוב לבדוק!!! בהצלחה
מזל טוב!!! אני שמחה לשמוע!!! אין ספק שסיפורי הצלחה נותנים תקווה וכוח להמשיך שיהיה לך הריון קל ותקין אמן נכון באמת כדאי שאעשה את הצילום רחם אני בעד לעשות את כל מה שיכול לעזור בשביל להשיג את ה
תודה מתוקה.. תעשי את כל מה שצריך ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר! שיהיה לך המון בהצלחה!