היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שואלת בשביל אחותי כי הדעות חלוקות. היא מתכננת לטוס לפריז בחודש שביעי - זה בסדר? זה מותר? הנסיעה היא רק לכמה ימים. חשבנו אולי שהיא תקנה כרטיס במחלקת עסקים בשביל שיהיה לה יותר נוח,חושבות שזה כדאי/שווה את הכסף? תודה חמודות
הללוש ודינוש היפים שלי
4 תגובות
עמוד 1
אם הכל אצלה בסדר מבחינת ההריון , ההריון תקין אז אפשר כל הזמן. אין איסור לטוס בהריון. יש רק כל מיני דברים עם הביטוח טיסה שצריך לברר... יכול להיות שיש חברות שלא מבטחות משבוע כלשהו...
כמו שמיצי אמרה, אפשר לטוס עד סוף תשיעי, כל עוד ההריון תקין אבל תלוי בחברת הביטוח אני ממליצה על הראל אני טסתי בחודש שישי במחלקת תיירים רגילה לארה״ב והכל טוב לדעתי חבל על הכסף לטוס במחלקת עסקים
אם אני לא טועה מבחינת ביטוח והחברות תעופה זה עד שבוע 30 בערך, ממה שזכור לי שביררתי כשרציתי לסוף, בסוף הייתי גבולית עם השבועות וויתרתי...
מבחינת הביטוח עד חודש שביעי לדעתי. בלי ביטוח אפשר כל חודש אבל אני לא חושבת שמומלץ לטוס בלי ביטוח בעיקר לאישה בהריון את תסכימי איתי. לדעתי מחלקת עסקים לגמרי שווה את הכסף לאיזה הריונית, רק קחי בחשבון שבאייר פראנס המושבים זה שלישיה ממש כמו במחלקת תיירים, לעומת אל על שם זה ממש מושב בודד ולידו עוד אחד בודד וזה הרבה יותר נוח אם כבר משלמים אקסטרה כסף אני חושבת. אה, וגם יש תכניות לצפייה וזה הכל בעברית.