עגלה או ידיים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת איך זה קרה אבל הוא פשוט לא מוכן להיות בעגלה,
    חשבתי שאולי האמבטיה כבר קטנה לו אז העברתי לטיולון במצב שכיבה, ככה הוא גם יכול לראות לאן הולכים וזה יותר מהנה לו אבל עדיין לא מוכן להיות בעגלה.
    ואז נוצר המצב הבא.. יוצאים לטיול, ביד אחת ליאבי וביד השנייה העגלה וזה פשוט בלתי אפשרי וממש לא נחמד לטייל ככה.

אז...
    רעיונות?
    המלצות?

אשמח לכל תגובה
15 תגובות
עמוד 1
  • מנשא?

• חשבתי על זה, אבל אם הוא נרדם? בטיחותי שהוא ישן על זה?

• מנשא זה פתרון מעולה
    אבל... אני הייתי מתעקשת על העגלה.
    הוא יבכה ויצעק קצת אבל אחרי זה יבין שאין ברירה
    הרי הוא כבר מבין עכשיו שאם הוא מתעקש את מוציאה אותו בסוף
    תראי נחישות ותראי שהכל יסתדר
    בהצלחה!

• מוצץ בעגלה, בהתחלה גם איתן היה עושה לי את זה הייתי נותנת לו מוצץ ושוב פעם מוצץ ושוב פעם וזהו זה הפסיק
    היום הוא ממש אוהב לצאת לטייל בעגלה הוא ממש נהנה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• הלן זה עוד אחת מהבעיות שלי מוצץ....
    הוא פשוט לא רוצה...
    עכשיו התחיל להכניס ידיים לפה.... והכי גרוע אגודל
  • איזה מובייל בעגלה או קשת פעילות יכולה לעזור ..
    חייבת להתעקש על עגלה .. מה , כשיהיה 7-8-9-10 קילו - תרימי אותו ? תשימי במנשא? זה כבדדדד ...
    אולי תרפדי לו יותר את העגלה? בחיתול או בשמיכה שלו?

• אני זוכרת שגם שלי קיטר כשהייתי שמה בעגלה. אבל! איך שהעגלה התחילה לזוז בקצב הוא היה מפסיק, כשהיה מרגיש שנוסעים.
    הוא היה מקטר קצת כל עצירה, אם לא היה ישן.
    אז אולי תגבירי קצב?
  • גם יובל לא התלהב מעגלה, וכמו אצל מיצי - מעדיף לנסוע בקצב
  • אם את שמה אותו בעגלה ומרימה אותו ישר כשהוא בוכה/מתנגד את מחזקת אצלו את ההתנהגות והוא יחזור עליה שוב ושוב כי הוא לומד שככה הוא מקבל מה שהוא רוצה
    ברור שיותר נעים בידיים של אמא אבל עדיף לך להרגיל אותו עכשיו לעגלה ולא לחכות עד שיהיה כבד לך להחזיק אותו..
    תשלבי גם מנשא אבל לא רק,

• לא לוותר... הוא בסוף יתרגל...
    מניסיון

• גם לי היה אותו סיפור עם הבן הגדול שלי והפתרון היה מנשא, לא רואה סיבה לתת לילד לצרוח בעגלה בזמן שאמור להיות הכיף שלו, זמן הטיול, מה גם שזה תקופה קצרה ועובר, ברגע שהם יכולים לשבת ולשחק בעגלה זה משתפר
  • יש לי קשת לעגלה שהיא לא משו.... בקרוב אני יקנה לו קשת חדשה בתקווה שתעניין אותו יותר.
    אני מנסה להרגיל למוצץ וכשיסכים לקחת אני מקווה שירגיע אותו יותר בעגלה.
    אני מנסה ללכת בקצב, לשיר, לדבר ללכת לידו שזה מאוד קשה...
    משתדלת להרגיע אותו ולהרגיל אותו, כשזה מגיע לשלב של צרחות בדר"כ אני נשברת ומרימה אותו...

אני שוקלת לקנות מנשא... הקטנטן שוקל מעל 7 קילו וזה לא פשוט להרים אותו פשוט לא נראה לי בטיחותי שהם נרדמים על המנשא...הוא עדיין לא מחזיק את הראש לגמרי לבד ואני מפחדת שיחנק

• גם אני לא הייתי מוותרת לו...
    בגיל 4 חודשים הוא מתעקש ואת מוותרת, מה יהיה הלאה??

• כן אבל לא לתת לו לבכות הרבה......
    אני הייתי הלכת על הרעיון של להראות לו כמה זה כיף, לשחק איתו ולשיר לו שהוא בעגלה, לשים ל צעצועים, להסיח את דעתו שהוא בעגלה ואז הוא יתרגל אליה יותר...
    בכל אופן לא להרים ישר כי הוא חייב להתרגל לזה באיזהו שלב.......

• הילדים שלנו באותו גיל בערך. גם היא מוצצת אצבע לפעמים, זה מרגיע אותה, אני לא רואה עם זה בעיה. וכן, הייתי מתעקשת על עגלה. כבר עכשיו את מוותרת לו??? חכי עוד שנה הוא יעשה לך ביצפר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה