היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בימים האמרונים בבת אחת יצאו לי מלא, בעיקר באזור הסנטר?
להילחץ מהשינוי הפתאומי או שזה נורמלי?
בהריון הקודם זה לא קרה...
7 תגובות
עמוד 1
נורמלי , לי גם יצאו פתאום
הורמונים - שלום לכם לי במהלך כל ההריון היו פתאום התפרצויות כמו טינאייג׳ר
הופתעתי בגלל שבהריון הראשון כל ההבטחות של עור חלק, שיער שופע וכו' התממשו.. הפעם - הכל ההיפך, הנשירה והפצעים חוגגים+ בחילות אימתניות+ כאבים והתכווציות כל כמה ימים בצד אחר של הבטן (שגם מלחיצים בפני עצמם)
אם זה מנחם אותך אצלי גם יצאו, ואני שבוע 7. עזבי התכווצויות, לפעמים יש לי כאלה שאני לא מצליחה לנשום, לשבת, לעמוד כלום...
חחחחח אז אני מבינה ממך שזה נפוץ... לא הבנתי מאיפה זה נחת עליי, כל הזוועה הזו בסנטר בעיקר.. אבל ההתכווציות זה הדבר המלחיץ באמת, אצלי זה כל פעם באזור אחר של הבטן זו הרגשה של משהו שנמתח מעבר לגבול היכולת שלו.
איזה זכרונות... גם הפצעים וגם המתיחות של הבטן..... לבטן הרבה קרמים... שמנים מה שיש ויכול לעזור
הסנטר הוא אחד האזורים בגוף שהכי מושפע מההורמונים ולכן הפצעים דווקא שם, גם לי היתה התקופה הזו ולאחר כמה שבועות זה נרגע, מדי פעם יש פצע אבל העור חלק יותר עכשיו