שלום לד"ר ערן הנכבד ,אני מטופלת הגונל אף במינון 37.5 מיום ה5 לוסת , ביום ה12 עשיתי בדיקת דם פרוגסטרון היה 1.7 ו אסטרודיול 760 , הפסדתי תור לרופא שלי ו רופא תורן עשה לי מעקב זקיקים , נאמר לי שיש תגובה זקיק בגודל 16 ורירית 8.2 , אמר להמשיך בטיפול ולחזור לרופא שלי ביום ראשון אך מה שלא ידעתי שהייתי צריכה לעשות בדיקת דם נוספת ביום ראשון , מרופא תורן לא קיבלתי הפניה, כשהגעתי אתמול לרופא שלי , הוא כעס עלי למה לא עשיתי בדיקת דם נוספת (אתמול הייתי ביום ה15 לוסת ) וכשעשה אולטראסאונד לצערי הרב הוא לא מצא את זקיק המוביל , רק אמר לי שרירית כבר 10 , הוא אמר שיכול ליהות שבייצתי בשישי או שבת או שעוד לא בייצתי ובגלל זה אין עדיין זקיק מוביל, אם בייצתי הלך החודש לא תהיה הזרעה , הוא יעלה לי את מינון ל75 , מה הולך פה? אף פעם לא קרה לי דבר כזה עם איקאקלומין, עם הגונל אף אין לי מזל חודש שעבר קיבלתי בגללו צ'יסטות אז הזרקתי 75 ,לא נקלטתי והייתי צריכה לטפל בצ'יסטות , החודש קיבלתי מינון נמוך יותר ושוב בלאגן? חשוב לציין שיש לי ביוץ טיבעי ומחזור סדיר , צילום רחם תקין ובדיקת זרע תקינה. היום בבוקר עשיתי בדיקת דם לראות אם כבר היה ביוץ, סליחה שיצא ארוך אני נורא מבולבלת.
/]