שיתופיםםםם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. אני נכנסת פחות לאחרונה כי אני בתקופה של לחץ אינסופי.. אבל בקרוב נכנס לשיגרה ונוכל לחזור לכתוב ולהגיב בקביעות..
    אז... שיתופים!!:)
    העניינים לאט לאט מסתדרים.. אני ובייבי גרים אצל אמכ שלי כבר שבוע ו.. אתמול מצאנו דירה שכנראה בעזרת השם נכנס אליה.. דירה מהממת בקומה שניה משופצת מהיסוד של 3.5 חדרים.. אז אני ממש מקווה שזה ייצא לפועל.. ושנמצא הובלה במחיר סביר ושהכל יסתדר..
    חוץ מזה אישרו לי את הביטוח לאומי ואת הסיוע בגן.. ואפילו מצאתי עבודה בצהרון , כל יום רק 4 שעות.. זה קצת מתנגש לי עם הגן אבל נראה אולי נמצא איזשהו פתרון גם לזה ואם לא זה לא ממש נורא כי בנתיים הביטוח לאומי והעזרה מאמא מכסים לי את הכל..

מה איתכן?
10 תגובות
עמוד 1
  • טלי אנ י ממש שמחה לראות שאת על הרגלים ושדברים מתחילים להתסדרר וכמו שאמרתי לך שאת מזדמנת דברים הם מגיעים אליך.
    מאחלת לך הכי הכי שבעולם ואת יודעת את זה..
    קצת נעלמת לי מהפלא בשיחה האחרונה ואגב עכשיו הפלא שלי מת:( שוב בעיות קליטה אז מוזמנת להתקשר הביתה:)

המון

• כיף לקרוא עדכונים משמחים!! את רואה שהכל מתחיל להסתדר לאט לאט, מי ייתן וימשיך ככה

• ואיך שכחתי את החשוב מכל!!!!
    ליעדי שלי כל כך גדל!!! הוא ילד טוב וחכם ברמות אחרות 5555555
    הוא מדבר המון , מבין פעולות והוראות פשוטות.. צועק בבית טהטההה טהטה (סבתא) אומר קומקום קלמנטינה תות אמה (אמא) אבא כלב וואו ועוד המוןןם ומבין את המשמעות של כל מילה
    אני גאה בו מאוד על איך שהוא מתמודד עם כל השינויים ועם האובדן הזמני של אבא
  • היי טלי אני קוראת את השיתופים שלך ולא מעורבת כל כך אבל למה אובדן ?
    מה קרה? סליחה שאני לא מעורבת כל כך

• שמחה לשמוע שדברים מתחילים להסתדר לך מתוקה.
    מאחלת לך הצלחה בעבודה החדשה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• אוהבת אותך חיימי
    מאושרת בשבילך

• איזה כייף שהכל מסתדר אהובה

אני שמחה לשמוע שרק יהיה טוב וימשיך טוב

אמן

• איזה כיף לשמוע שמתחיל להסתדר
    את תראי שכל חודש שעובר יהיה יותר קל
    אוהבת
  • טלוצ'קההההההההההה
    אני הכי שמחה בשבילך בעולם!!!!!!!!!!!

• לא מכירה את כל הסיפור שלך אבל יצא לי לראות חלק מההודעות שפירסמת ואני באמת שמחה לראות שבסופו של דבר העניינים מתחילים לאט לאט להתייצב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה