אז מה, וזה...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיכיתי לרגע הזה
    על הספה על כוס קפה אחרי העבודה......
    ולשאול מה קורה??
    יש לנו שיגרת יום דיי מסודרת אני לוקחת את הקטנצ'יק מהמעון בין3-4 כל יום..
    מסכן חטף שם את כל החולירות, שיעול, דלקת עיניים, (שעברה ב-ה), אבל אין מה לעשות, לא היתה לי ברירה....... הייתי חייבת לחזור לעבודה.
4 תגובות
עמוד 1
  • טלטוליתתת איזה כיף לשמוע שאתם נכנסים לשגרה!! עם המחלות מוכר לי טובבב התקופה הראשונית בגן קשה ואחרי זה לאט לאט מתמתן
    ולגבי המשחה אני משתמשת בה לליעד מאמי כי היא טבעית וקלילה יותר מהטי ג׳ל
  • טלוצ'קה
    אני פשוט קוראת את ההודעה שלך שוב ושוב... ומסתכלת על הסרגל שלך, ושוב קוראת, וחושבת שאני מתבלבלת...... ליעדי בין כמעט שנה וחצי והוא עדיין עם משחה של השיניים!?!
    עד מתי זה נימשך?!?!?!
  • אצלי זה גרם לו ליציאות רכות כמו שלשול אז עברתי לטיג'ל... משתדלת לא לשים הרבה רק עם אני רואה שממש קשה לו והוא סובל...

• אחד הדברים שהז עושה גם יציאות רכות... נכון

אני שמה לו רק בערבים... גם לא הרבה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה