-
-
אורטלוש,
אני ממש שמחה שרשמת את ההודעה הזו כי יש לי וידוי:
"גם אני מוזרה!!!"
ואני קבעתי לעצמי כלל בחיים - אני לא מתחברת עם אנשים רגילים,
אלא רק מוזרים כמוני!
עכשיו באמת,
גם אני נורא מוזרה - רוצה לשמוע על ההפרעות שיש לי?
-
מה עדיף להיות רגילה?
-
-
מוזר זה הדבר
מוזר זה מיוחד ולא רגיל!
מתה על מוזרות
-
מוזר בהתחלה זה כל מה שלא מוכר. ברגע שזה מוכר זה כבר לא מוזר והופך להרגל.
לכולם יש מוזרויות כאלו ואחרות.
אז ההיא הצפונבונית אני בטוחה שהיא מיוחדת במינה ולא מוזרה בכלום
או מסתירה את המוזרויות שלה ולא אמיתית עם עצמה
מה יותר טוב?
לשקר לעצמך? או לחיות חופשיה ומוזרה בנפשך?:)
-
אחותי.... אם ככה, אז אני שיא, אבל שיאאאא המוזרות....
-
ואני חייבת להגיד לך, שאני רושמת את דבריי בשיא השלמות והשחרור, פשוט כי היה לי קטע נורא דומה לשלך לפני חודשיים בערך... ונורא בכיתי וממש נעלבתי, ושוחחתי לא מעט שיחות עד שהבנתי שבמקרה הנוכחי שלי- הבחורה אמרה את דבריה מתוך צרות עין, ומעבר לכך- מי הוא זה שקובע מה נורמאלי? מי מגדיר נורמאליות? האם זה שמגדיר נורמאלי- נורמאלי בעצמו?!?!
בקיצור- הכל קשקשת... כולנו מוזרים באיזה שהוא מקום, ולכן כולנו שונים, זה כל היופי.
וגם שיא ה"נורמאליים" וה"ילדים הטובים" וה"חנונים"- מוזרים בהתנהגותם הישרה כסרגל, ככה ש.... הכל בסדר, ומי שלא נאה לו- שיקפוץ!!
-
מוזרה או לא את בהחלט בחורה מדהימה
והכי כיף שאת יודעת לקחת הכל למקום הטוב
ותכלס אני חושבת שאין בן אדם לא מוזר- גם אני מוזרה
-
-
תאמינו לי אתן ...
לא יודעת אם זה נכון לומר
אבל אני מרגישה לא לבד בקטע הזה
אז יאללה שיתקדמו כל הנורמאליים האלו
-
לדעתי היא ממששששששש שונאת אותנו- בגללנו היא לא תוכל לשפץ את המטבח עכשיו או לעשות גינה חדשה או סתם לטוס לשבוע קניות בניורק
-
כולם מוזרים בדרכם המיוחדת, לא פגשתי עד כה בן אדם אחד "נורמלי" ורגיל
לכולם יש קטעים שייחודיים רק להם וזה כל היופי
-
מוזרה? זה מה שהיא אמרה לך???
מילא פולניה. סבבה! אבל מוזרה?!?!
"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
-
בובה אין מישהו שהוא לא מוזר בצורה כזו או אחרת
ואם אני אתחיל לדבר על עצמי אז את תגידי זו ממש מוזרה
אבל מה איכפת לי
-
שימרית את עדיין זוכרת לי
את הקטע עם לידר ? חחחח
פולניה כן ! סתם נראת שחורה
תודה על התגובות המחממות את הלב !!!
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחח נעים מאוד אורטל המוזרה
אני מאוד אוהבת אותך כזאת
איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
-
אני בהלם מהבנות שהיית איתם
-
-
מעדיפה להיות מוזרה ולא כמו כולם!
-
נעים מאוד, גם אני!
-
לא קראתי את כל התגובות
לכן יכול להיות שאני חוזרת על דברים שנכתבו כבר .
אז דבר ראשון כמו שכבר כתבו לך וולקאם טו דה קלאב :) ייתכן שכולנו כאן מוזרות כל אחת בתחומה :)
חבל על הדמעות שלך, גם לי המון פעמים אמרו שאני מזורה -גברים ,נשים ,בני זוג ,חברות,סתם אנשים וכל פעם זה היה בנושא אחר
בלימודים פיתחנו פעם שיחה על חתונה ושמלות כלה וכו' ואמרתי את דעתי שבעיני זה ביזבוז כסף ואני הסתפקתי בשמלה מכותנה ב1200 ש"ח של איזו מעצבת ועולם קטן ובלי כל השופוני מסביב ולא הייתי צריכה להכנס למינוס ולקחת הלוואות ולהפסיד כסף ולבקש ממהורים שישלמו על החתונה -אז קראו לי מוזרה -אבל נשארתי עם יותר כסף בכיס מהן :) גם על הנקה עד גיל 3 קראו לי מוזרה ,גם על גמילה מחיתולים בגיל 1.7 קראו לי מוזרה , עלזה שאני לומדת סיעוד קראו לי מוזרה ...וזו רק ההתחלה :)
גם כאן בפורום זכיתי למילה הזו שאני מוזרה :) אבל טוב י עם זה שאני שונה עם דעה שונה ושאני מביעה את הדעה שלי בלי פחד להיות חריגה או לא מקובלת . אני אומרת מה שיש לי על הלב גם אם זה נשמע לאנשים מוזר ,אני הולכת אחרי הלב שלי גם אם זה נראה מוזר - אני זו אני !!! ואני שלמה עם החבילה הזו בשם מאיה !
לא כולם יאהבו אותך לא כולם יתחברו אליך ,לא כולם חושבים כמוך, אף אחד הוא לא את ! ואף אחד לא מכיר אותך באמת חוץ ממך ... אני חושבת שאת צריכה יותר לפתור את העניין של אמא שלך כי זה מה שבעצם פגע בך ולא אותה סתם מישהי שאמרה שאת מוזרה - תחפרי ותמצאי את התשובה איך את יוצאת אל העתיד שלך יותר חזק מהעבר שלך . אמא שלך ניסתה לפגוע בך בזה שהיא אמרה שאת מוזרה תהפכי את זה למשהו חיובי , כי להיות מוזר זה אומר להיות את ! להיות לא כמו כולם ,להיות אינדיוידואל !!!! משהו שקצת חסר בגילאיים מסויימים -אבל כנראה שלך ולי זה לא היה חסר אף פעם ...אל תברחי מהמוזרות שלך -אל תפחדי להיות שונה ולחשוב שונה !
-
ממש תודה על התגובות ...
קרן - אהבתי את המדברת מהר
אני דווקא אוהבת את זה
eski צודקת !!!
-
אני באמת חושבת שלכל אחת יש את המוזרויות שלה.
מה תגידי על זה ש"התחלתי" עם בעלי כי נדלקתי על התמונה של הבן שלו?? כמה פעמים "חברות" שלי חזרו ואמרו לי את המשפט של "ראש בריא למיטה חולה"...
וב"ה אני ממש מאושרת מהבחירה שלי..
קרן, אני ממש מזדהה עם מה שכתבת על טעויות בעברית..
אני הרבה פעמים לא יכולה לעצור את עצמי ומתקנת - בעבודה שלי אני מוקפת בכל מיני מתכנתים חכמים אבל חלקם ממש לא יודע לדבר עברית - אני מתקנת אותם, נו, מה?... (אחד הגדיל לעשות ואמר לי שהוא מעדיף לדבר אנגלית...פחחחח
-
לא יודעת אם את מוזרה או לא
מה שבטוח אני מאוהבת לך בצורה.
ושכולם יקפצו מה זה גבוה.
אני הבן אדם הכי מוזר בעולם..יש לי גם שריטות רציניות וכולם מתחברים אלי,אז זה אומר משהו לא
-
אלינור, אני גרתי בבת ים עד גיל 12....
לגבי תיקון אנשים, פעם כשהייתי צעירה יותר באמת הייתי מתקנת מתוך מחשבה שאף אחד לא רוצה לטעות ואני עושה להם טובה. בפועל הצטיירתי כמעצבנת סנובית שחושבת שהיא טובה יותר מכל אחד אחר.
-
מיכלי
את מהממת !!
תודה
-
פעם משהו אמר לי משפט חכם
״לכל אחד יש שריטה
השאלה אם השריטה שלו מתאימה לשריטה שלך״
כולם מוזרים בדרך זו או אחרת
רק לצערי יש גם אנשים רעים...
שימי פס
-
פייס: ortal_hori
-
-
טוב תקשיבי מותק, גם אני מוזרה.... (לפחות ככה נראה לי לפעמים) .
בין המוזרויות שלי: לפעמים אני אובר חברתית, לפעמים אני מסתגרת ולא בא לי לראות אפחד (ואז בטח אנשים חושבים- מה יש לה זאת יום עאסל יום באסל )