היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ההובלה של הדירה... כן כן כל המרבה הרי זה משובח ... כנראה.... מקווה שכל האופרציה תעבור בשלום, ממש בא לי כבר להיות אחרי מחר.... ובנוסף כואב לי הגב מוות!!!! כמו כאבי מחזור רק ממש ממש חזק.... יאללה נו שיעבור בשלום, מחר בלילה אני אשן בביתי החדש בכפר חחחחחח. תגידו זה נראה לכן בעייתי לפרוק ארגזים אחרי הזרעה?
9 תגובות
עמוד 1
המון בהצלחה - קודם כל בהזרעה וגם במעבר. נראה לי שעדיף לנוח ולא להתאמץ יותר מדי אחרי ההזרעה.. הארגזים יחכו.. מי יודע? משנה מקום משנה מזל!!
אני יודעת שאחרי הזרעה אפשר להתנהג רגיל... כל עוד את לא סוחבת את הארגז ומוציאה דברים קלים זה בסדר.... תתחדשו על הדירה!
קודם כל בהצלחה ג'יסי מחר בהזרעה , אני אישית ממליצה לך לנוח אחרי הזרעה , הארגזים יכולים לחכות.
איזה יופייי בובה שיהיה בהצלחה גם בבית החדש וגם בהזרעה מקווה שהמשפט הזה משנה מקום משנה מזל יתרחש חחח גם אני כנראה עוברת דירה אחרי החזרת עוברים מקווה לטוב רק נשאר לחתום חוזה
איזה יופייי בובה שיהיה בהצלחה גם בבית החדש וגם בהזרעה מקווה שהמשפט הזה משנה מקום משנה מזל יתרחש חחח גם אני כנראה עוברת דירה אחרי החזרת עוברים מקווה לטוב רק נשאר לחתום חוזה
תודה חמודות!!!! בסוף בעלי מתקשר אליי היום ואומר לי: ממי יש לנו היום הזרעה... אני- מה ז"א? הוא- התקשרו מהמרפאה לשאול למה אנחנו לא מגיעים... בקיצור או שמשיח התבלבל או שאני אבל אחהצ עשינו הזרעה ומחר עוד אחת :)
שיהיה בהצלחה ענקית יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאחלת לך מעבר קל ומגורים כייפים מאושרים במשכנכם החדש:) בע"ה שעוד החודש תזכו לבשורה משמחת שכ"כ את ראויה לה.
נשיקות ועדכני
איזה כיף בית חדששש ונשמע גם שבאמת עברת למקום כייפי יותר. בטוחה שהחודש השבועיים של ההמתנה יעברו מהר ובקלות תהיי עסוקה בדברים אחרים והלוואי שבסופם תבשרי לנו בשורות טובות!!
"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר, בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."