למכירה למעוניינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצעתי את זה גם ביד 2 ואני רוצה גם לפרסם כאן כי הדברים שאני מוכרת באמת במצב שמור/ חדשים לגמרי. כמובן שתינתן עדיפות לבנות הפורום:
    אני מוכרת עגלת ד״ר בייבי דגם bloo2 צבע ירוק, האמבטיה של העגלה היתה בשימוש רק עם ליאם והיא במצב מעולה, הטילון חדש בניילונים, והסלקל היה גם בשימוש והוא שמור כמו חדש.
    העגלה כוללת- סל שכיבה רחב ונוח, טיולון מתכונן 3 מצבים וסלקל + תושבת לרכב.
    העגלה עדיין נמצאת באחריות. שמורה ויפה, מאסיבית מאוד. נמכרת עקב חוסר מקום לאחסון.
    אני רוצה על העגלה 1500₪ ומי שתהיה רצינית אז ניתן לדבר על המחיר.

מזרן פעילות של פוקה בצבעי ורוד ושמנת גודל 140*100
    50₪

תיק החתלה לעגלה צבע שחור חדש חדש, לא השתמשתי בו יום בחיי, הוא כולל מזרן מתקפל להתחלת התינוק, 2 תאים גדולים ורחבים, מקום לבקבוקים. מאוד נוח.
    נקנה ב280₪ לפני פחות משנה ואני רוצה עליו 100₪
    אני מוכרת גם את החדר שינה אבל זה כבר למודעה אחרת ;)

9 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• תודה נסיכה

• יש תמונות?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מאיפה את?? ני חמה על מזרן פעילות
    פייס: ortal_hori

• מקפיצה לך שוב
  • אני מהצפון
    אני יכולה להעלות תמונה לפייס
    תתחברי אליי Moshe Gigi