צריכה עזרה, לידה שלישית, מה עושים ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אומנם הסרגלים שלי לא מעודכנים אך עוד חודשיים אני אמורה ללדת את הבן השלישי שלנו
13 תגובות
עמוד 1
  • לידה שלישית זה כבר ניסיון, מה את צריכה ייעוץ?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• 1. קחי יום חופש, או שיומיים או יותר (אם את עובדת) ותנוחי!! זה לא יקרה לך שוב!!
  • אוהווו ברוכה הבאה
    פייס: ortal_hori

• מהנסיון שלי כדאי שהכל יהיה מוכן מראש. הכל!
    טיטולים מגבונים אלכוהול נובימול משחה לטוסיק, בקבוק מוצץ תמ"ל חזיית הנקה משחה לפיטמות
    עריסה שמיכה סדין אמבטיה
    שיהיו בגדים ראשוניים מוכנים במקום.
    אחרי הלידה אין זמן כמעט לכל הסידורים אפילו לקניות הייתי צריכה לתכנן עם בעלי כי הוא עם הרכב.
  • תודה בנות על הרעיונות
    הילדים שלי אכן גדלו (עוד לא בר מצווה
  • אז יש לנו בערך אותם גילאים
  • ואם ילדת את אייל כ"כ מהר אז מניסיון, השלישי מחליק החוצה
  • קודם כל-נרגעים
    אני כיבסתי את הביגוד הראשוני ותליתי במהלך הבוקר לפני שהלכתי ללדת.
    הכי חשוב בעיני בגדים נוחים(אני לא סובלת את החלוק של חדר לידה,נשארתי בלידה האחרונה עם הבגדים שלי כמעט עד ללידה עצמה והרגשתי הכי נח בעולם!)
    שאר הדברים אמא שלי הלכה לקנות כשהלכתי ללדת(אלכוהול משחה טיטולים וכו')
    לארוז חכם-אני אוהבת לארוז מסודר ככה שלא צריך לחפש ולהפוך את התיק בשביל כל דבר,למשל בתוך התיק רחצה עצמו חוץ מכלי רחצה אני שמה כבר תחתונים ותחבושות.אחרי לידה כל התעסקות מיותרת היא...מיותרת

ולגבי המהירות של הלידה-אצלי דווקא הלידה השלישית הייתה הכי ארוכה מכולם(ועם זאת הכי קלה ועוצמתית)
    שתהיה לידה קלה!

• המשך היריון קליל
  • כבר ענו לך...
    שיהיה בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • וואו שיי! מזל טוב!!!!!!!!
    שמחה לשמע עם בולבולון מספר 3!
  • בנות תודה רבה על כל התשובות,
    אתם באמת מרגיעות אותי
  • קודם כל שיהיה בשעה טובה . יש לנו אותם גילאים פחות או יותר.
    הבנות כבר אמרו לך מה כדי לקחת כמובן לא לשכוח פלאפון + מטען , תחתונים חד פעמיים , כל רחצה , בלעדיהם קשה מאוד להסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה