סקר: מגבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות ,

אז ככה המגבות של הקפוצון ואלה הנכרחות סביב הצוואר קטנות
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

9 תגובות
עמוד 1
  • מגבות רגילות רכות -כמובן חשוב כבס את המגבת ללא מרכך כך היא באמת תשמר רכה-נכון שזה נשמע לא הגיוני אבל הבנתי שמרכך פשוט עושה פעולה הפוכה במקרה הזה ...לא רואה סיבה לקנות מגבות מיוחדות לתינוק -אפשר להשתמש במגבת רגילה גדולה ופשוט לעטוף ממש טוב וזהו
  • אני כמו מאיה
    מגבות רגילות לחלוטין מגיל אפס
    אנחנו מקפידים שלכל אחד יש את המגבת שלו האישית
    מכבסת רגיל
    של התינוקת מכבסת עם הכביסה של עם אבקת תינוקלין ומרכך לתינוקות

• יש לנימי מגבות כי קיבלנו מלא אבל מכוון שאני מחליפה כל יום .. אני משתמשת גם בשלנו עבורו ומכבסת את כל המגבות יחד בהרתחה תמיד עוד לפני נימי

לא ידעתי על נושא המרכך... אנסה בלי

• אני פחות התחברתי למגבות עם הקולר והכובע אבל כבר יש לי אותן אז אני משתמשת בהן לשטיפות של הטוסיק....
    למקלחת אני משתמשת במגבות ממש גדולות מורדינון ומכבסת עם הכביסה שלו

• כל המגבות שלנו זה מתנות.....
  • אני משתמשת במגבות חיבוקי של בייבי מישל
    משתמשת בתינוקלין ובדין בייבי והם ממש רכות

• לבריאל יש את המגבות קפוצ'ון שלה. כשהייתה תינוקת היו
    לה מגבות שנקשרות על הצוואר, הן היו ממש נוחות לי.
    עד גיל שנה וחצי כיבסתי עם תינוקלין ובדין בייבי - מתה על השילוב הזה!
    גם עכשיו בע"ה אני אקנה כמה כאלה לתינוקי החדש

• לנו יש 3 מגבות עם קפוצון
    הן קטנות...
    ויש לו מגבת אחת גדולה שהיא רק שלו

אין מצב שאני אשתמש לו עם מגבות שלנו.......
  • הקצתי לה כמה מהמגבות הגדולות שלנו.בעבר היה לה את הקפוצ'ונים אבל הפסקנו להשתמש בהם בגיל חצי שנה כשהיא גדלה מתוכן.
    השתמשתי במגבת צוואר כל עוד קילחתי אותה באמבטיה הקטנה על המעמד.אחרי זה התחלתי להשתמש ברגילות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה