היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החודש נטלתי איקוקלומין מיום 3-8 למחזור כמו כן עשיתי צילום רחם. ביוץ זוהה ב10.2 קיימנו יחסים יומיים לפני באותו היום ולמחרת. לפני חודש שנטלתי גם את הכדורים קבלתי מחזור ביום ה-30,על אף שהמחזור שלי אינו סדיר כלל(בין 33-39).ככל הנראה האיקקלומין דאג לכך.
החודש אני ביום ה-32 טרם קבלתי מחזור, ערכתי בדיקת דם היום שיצאה שלילית.
האם אתן יודעות אם לוקחים איקקלומין המחזור אמור להתקצר כמו בחודש שעבר או שטרם זה נקרא איחור בכלל....
אודה לעזרתכן,
ערב נעים ובשורות טובות ויפות לכולןןןן
8 תגובות
עמוד 1
לדעתי זה לא נקרא עדיין איחור המחזור שלך נע בין 33-39 ... את רק ביום ה -32
לדעתי תחכי עוד 10 ימים בערך אם עדין לא קיבלת תחזרי על בדיקת הדם אולי עשית אותה מוקדםמידי
אם אכן היה ביוץ ב10.2 אז זה נחשב איחור.. האיקקלומין יכול להשפיע על משך הזמן שמהמחזור עד לביוץ, לא מהביוץ עד למחזור הבא, זה תמיד 12-16 יום.. מאחלת לך בטא יפה!!
האיקוקלמין לא משפיע על המחזור... אני אחרי כל טיפול כזה הייתי מקבלת פרוברה כדי לקבל מחזור אחר לא הייתי מקבלת כמה חודשים... מחזיקה לך אצבעות
ג'סי יפתי איך את?
המעבר וההזרעה???שתפי
אני לצערי קבלתי מחזור יום לאחר שרשמתי כאן...כרגיל מאוד התבאסתי,במיוחד של הנשים של חברים של בעלי עכשיו בהריון וחופרות על זה בכל המפגשים וזה מחרפן אותי....
החודש שוב התחלתי באיקקלומין ומקווה לטוב,אין לי יותר מדי צפיות ממנו אבל הלוואי ויקרה נס.
נשיקות
היי ממוש, מצטערת לשמוע ממי... אני מאד מבינה את הקושי להיות בחברת נשים הריוניות ועוד ממעגל קרוב.... אצלי סבבה :) אני אחרי הזרעה שישית אבל לשמחתי אני עוד לא סופרת ימים, עברנו דירה אז אני יותר עסוקה בזה, בנוסף אימצנו כלבה גורה מהממת בת חודשיים :) אושר גדול! מקווה שהפעם זה יתפוס כי אם לא אני עוברת ל ivf וממש לא בא לי חחחח כל הפרוצדורות שוב, הזריקות, המעקבים, פשוט טירטור... אבל אם כן אז נעשה באהבה :) מותק אני מכירה כמה וכמה נשים באופן אישי שהרו עם איקקלומין ובלי הזרעות אפילו אז בבקשה להחזיר את האמונה שומעת??? נשיקות ובהצלחה!!!
ג׳סייי - איך אני שמחה לשמוע :) מאיפה בסוף?
וואו נשמע כייפי מאוד המעבר ואני בטוחה שהגורה מהממת!!זכתה במשפחה למופת. אני חייבת להגיד לך שכל שיחה שלנו את כל כך מעודדת אותי וזה ממלא אותי בתקווה... אז קודם כל- ת ו ד ה מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה ה-פעם.