טוב אז החודש הזה הוא לא החודש שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי היום מחזור... כואב במיוחד יש לציין... משתדלת לשמור על האופטימיות ולקבל את הבשורה במחשבה שהכל לטובה ואם לא החודש אז חודש הבא.
    לפחות ראיתי שהשד לא נורא כל כך ואני לא מפחדת במידה ואצטרך להזריק שוב.
    כששאלתי אחרי ההזרעה מה הלאה במידה ויגיע המחזור אמרו לי גם הרופא וגם האחות שלא מזריקים חודש אחרי חודש האם זה באמת ככה גם אצלכן? מי שמזריקה כאן???
    כי מה הקטע ככה זה כאילו חצי מהזמן סתם נשרף
    הרופא אמר משהו על זה שיש הרבה זוגות שנקלטים דווקא בחודש שלא מזריקים ותכלס גם כנראה שההורמונים עדיין משפיעים על הגוף אבל בכל זאת לא חבל???

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    צר לי לשמוע ...
  • היי מותק, קודם כל מצטערת לשמוע על בוא המחזור :( אבלללל..... חודש חדש והתחלה חדשה :) לגבי הזריקות אצלי בכל 3 הסבבים לא הייתה הפסקה יזומה, הייתה הפסקה אחת כי הייתה לי ציסטה ולא שמעתי על הפסקות בהזרעות אבל אני מניחה שלכל רופא גישה משלו. מלבד זאת בחודש חופש שהיה לי.... כל כך נהנתי!!! הראש שלי נפש! וזה עשה לי ממש טוב אז כמו שאומרים, כל עכבה לטובה. שיהיה המון המון בהצלחה!!!

• שוב אנחנו "יחד", גם אני קבלתי
  • זה תלוי במינונים-אבל לפעמים ההרומונים גורמים לציסטות ולא ניתן להתחיל סיבוב נוסף. אצלי לפחות חודש המתנה, לפעמים עם גלולות, היה מעביר אותם מהגוף ומאפשר התחלה של סיבוב חדש. שיהיה בהצלחה!
  • אני לא מזריקה כל חודש... עושה הפסקות בין כל הזרעה...וזה עדיף לדעתי. אני שומעת על בנות שלא עושות הפסקות וזה גורם לציסטות וגירוי יתר וכאלה וזה מעכב טיפול...
  • היי בננות תודה לכל העונוצ
    כן אני מניחה שלכל רופא גישה משלו ואני מבינה שכנראה ההורמונים עגיים נמצאים בגוף ואני מאוד מסכימה עם זה שזה טוב לנוח בין לבין ולא להרגיש באיזה מרדף בךתי פוסק כי לאורך זמן הוא מתיש זריקות מעקבים בדיקות דם וכל זה זה גם גם מכניס לסוג מסויים של סטרס ואוךי דווקא בחודש ש"נחים" כאילו לא מצפים ולא מתעסקים בזה יחסית ואז אולי.... אולי מי יודע נסתרות הן דרכי האל
    אזזז חודש מנולה יוצא לדרך חחחח בהצלחה לכולן ושבת שלום כמה כיף שבתתת

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה