היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז זהו בנות נשארו לי שני עוברים חמודים מוקפאים שאני יקבל אותם ביום שישי בעזרת השם מקווה שהפעם זה יצליח...אני אופטימית במקרה הכי גרוע נחזור שוב לזריקות מה לא עושים בשביל המטרה...שווה הכל! אז שיהיה לי בהצלחה!!
9 תגובות
עמוד 1
ממי שלי שיהיה לך המונים של הצלחה מחזיקה לך אצבעןת תיהי אופטימית והכול יהיה בסדר גם אני החודש מתחילה סבב חדש דנדש מחכה למכשפה שאוטוטוצריכה להגיע אני עם כאבי בטן כבר כמה ימים ברגע שאני מקבלת אני מתחילה עם הזריקות מקווה שיהיה בסדר ושהחודש הזה שתינו וכמובן כול בנות הפורום נתבשר בהריון המיוחל שיהיה בהצלחה ביום שישי תעדכני נשיקות וליילה טוב!!!!!
תודההה רבה ממי שלי אוהבת המווון ומבטיחה לעדכן שיהיה בהצלחה !!!
לילה טובבב
וואו! שיהיה בהצלחה!!!!
בהצלחה
בהצלחה מתוקה!!!
לטיפול אחרון ומנצח
אמןן תודה בנות יקרות
שיהיה לך המון בהצלחה..לנו אין ולא היו אף פעם מוקפאים ככה שיוצא שכול חודשיים אני מתחילה זריקות מחדש..
תודהה ממי ואווו לא קל בכלל....כל הכבוד לך שיהיה בהצלחה!!