מתחשק לי לתת לגננת של בר אגרוף לפנים- עדכון כתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתרגיש מה זה.

31 תגובות
עמוד 1
  • קרן אני כ"כ מבינה אותך.....
    לבן שלי נפלה חתיכה מהשן כשהיה בן 3.כמה בכיתי על זה....
    השן היתה רעועה אח"כ ולא היה הרבה מה לעשות.אחרי חצי שנה נפל על השן ואופס....פלה שן שלמה!!!!בכלל ישבתי שבעה....גם אני אוהבת אסטיות..וזה נורא מציק לי.אבל,מה אני יגיד לך התרגלתי.....זה המתב ואין לי מה לעשות.
    באמת את צודקת נורא חשוב ללכת איתם מיד לרופא שינים אולי יש מה לעשות..בשביל האולי הזה זה כדאי....
    אני לא בעד להאשים את הגננת....למרות שכנראה היתה כאן קצת רשלנות של אי תשומת לב מצידה או משהו כזה....אבל,זה יכול לקרות לכול אחד...ואולי היאע אמרה לילדים לא לרוץ ומרוב רעש לא שמעו.....
    העיקר הבריאות.....

• לאחותי הקטנה- נשבר לגמרי שן אחת ושן שניה חצי- מדובר בשיניים קדמיות
    לא היה הרבה מה לעשות
    היא הייתה בת שנה וחצי
    טוב שזה שיניים חלביות שנופלות אח"כ ויצמחו שיניים קבועות רגילות

לגבי בגננת- טוב להעיר כדי שיהיו יותר מודעים לפעם הבאה
    אבל לדעת שזה יכול לקרות למרות תשומת לב

החלמה מהירה ואסטית לברו'ש

• אויש,
    אני כל כך מבינה אותך...

אצלנו היו כבר שני מקרים דומים עם מיקה (והויא בהס"כ ארבעה חודשים בגן)
    1. מיקה נפלה על האף וירד מה המוןןןןןן דם.
    מה שהכי מעצבן שבעלי גילה את כשהוא בא לקחת אותה מהגן וראה שהחולצה שלה מלאה בדם קרוש... בעלי התעצבן ושאל מדוע לא התקשרו לפחות לומר לו את זה וכנגד טענה הגננת שזה קרה ממש לפני כמה דקות
  • לא נעים בכלל... אבל לצערי זה באמת יכול לקרות בכל מקום...
    כשהייתי בת 3 החלקתי על שטיח בבית ונכנסתי עם השיניים במיטת העץ של ההורים....
    כמובן שמיד נפרדתי לשלום משן חלבית קדמית אחת למשך כמה שנים
    עד שצמחה לי שן קבועה...
    מה שכן מאוד חשוב לבדוק עם רופא הילדים שאכן לא נגרם נזק לשיניים הקבועות
    כי במקרה שלי הייתי צריכה גשר אחר-כך חד משמעית בגלל הפגיעה הישנה בשן החלבית

• תראי לה דוגמא לביטוי שן תחת שן!!!
  • ועל כך יש לי להגיד

• אני לא מפסיקה לבכות.

• וואי ממי תקשיבי מודה שזה הסיוט הכי גדול בחיים שלי
    מתה מפחד שישברו להן השיניים

• סיון, את לא יודעת איך אני מפחדת עליה כל פעם שהיא עולה מדרגות. רק שלא תחליק ותשבור שן.

• האמת שזה לא מובן לי כלל למה הגננת לא הרחיקה את בר מהמקום שבו נשפך משהו או הזהירה אותה להתרחק.

לאמא שלי יש גן ואני יכולה להגיד שאכן קרו מקרים שאיזו ילדה רצה בחצר ונפלה ונשבר לה השן או כל דבר אחר.

פה כבר לא הייתה לאמא שלי או לצוות שליטה כי הילדה שיחקה רצה ואז נפלה אבל בתוך הגן אמא שלי מקפידה וכל הזמן מעירה לצוות שלה לזכור שבסביבה רטובה או ״מסוכנת״ עוזבים הכל ומרחיקים את הילד מהמקום ואז חוזרים למה שעזבו

זה אכן מאוד מעצבן כשאני בתור אמא חושבת אם חס וחלילה זה יקרה לנועם שלי אני מבחינתי הופכת הכל.

אל תבכי זה קשה ולא קל. את שולחת את הבת שלך לגן ומצפה שישמרו עלייה אבל כמו שזה יכול לקרות בבית זה קרה בגן.

• שלי, הגננת אמרה שהיא העסיקה את הילדים בזמן שהסייעת ייבשה את הרצפה, ובר פתאום קמה ורצה והיא אחריה, ובר החליקה לפני שהיא הגיעה אליה.

אם זה היה כביש? קצה של מקום גבוה? גם אז זה היה יכול לקרות? לדעתי לא. אני הייתי מזנקת עליה ברגע שהיא הייתה זזה. השאלה היא כמה מסוכן המצב בתפיסה של הגננת. כנראה שהיא חשבה שרצפה רטובה זה לא כזה ביג דיל.
    היא טעתה.

• יכול להיות שזה קרה לפי מה שהגננת אומרת.

איך הגו בנוי? מחדר 1 גדול ללא חדר נוסף?

זה ממש מעצבן אותי!!!!!

• יש להם 3 חדרים ועוד חדר מעבר קטן. אין תירוץ. זלזלו בגודל הסכנה.

• איזה חוסר אחריות!!!!
  • אוי אוי איזה לא נעיםםםםםם.. מסכנה קטנההה
    בהחלט חוסר אחרויות!!!!!
    ממש מכעיס

• ממי אין לך מושג כמה אני כן מבינה
    לא יודעת אם את זוכרת/יודעת להב פתחה את המצח במעון
    חוסר אחריות. השגחה הפקרות - אפילו לא ידעו לומר לי בוודאות מה קרה שם
    הטלפון מהגן זה הדבר הכי מחריד בעולם
    הפגיעה ב"שלמות" של הילדה שלי הדבר הכי פוגע בעולםאמונה שלמה נתתי הפקדתי את האוצא החשוב לי מכל ותאונות כאלה לאאאאאאאא צריכות לקרות
    ילדים רצים נופלים נחבלים - אבל אם זה קרה במעון הם אשמים נקודה!!
    מקווה שאצלכם זה משהו שפשוט יעלם

• עדכון - אני מנסה להחליט כמה רחוק לקחת את הטיפול בה ברמה האסתטית. אני לא בטוחה כמה מזה בשבילה באמת וכמה בשבילי.

• במקומך כאמא הייתי זועמת.

בעין אובייקטיבית היא הייתה יכולה לשבור שן גם מבלי להחליק על משהו רטוב שנשפך לידה בחוסר אחריות. ליפול על רצפה או להיתקע במשהו חלילה.

שן שנשברת זה דבר מאוד עצוב ומעצבן!! הרבה יותר ממכה שחולפת

• אם היא לא מקבלת מכה בשן/מוצץ לא נראה שכואב לה, אבל היא צריכה להימנע ממזונות קשים למשך שבועיים.

• מסכנה קטנה

• היום ההיתי ככ עסוקה שרק כרגע נכנסתי להגיב:
    א מקרה כזה זה חוסר אחריות משווע!! תבדקי היטב מי הגורם האחראי בגן מי לוקח אחריות על מקרה כזה ולא יטיחו אתכם!
    ב האם יש ביטוח בגן?כדי לך לברר אולי יש להם השתתפות בכל ההוצ'
    ג אני לא רוצה לצער אותך אבל לבת אחי גם נשברה שן קידמית במעון שיפו מעט את השן אך לאט לאט התחילה השן להשחיר
  • מזל שאין פגיעה בשן הקבועה ... ושהשן לא זזה ...

לי נשברו 2 השיניים הקידמיות ויצרו מעיין משולש - לא זוכרת איך זה קרה לי אפילו ... נראה לי כשאכלתי אפרסק פעם טחת אז נגסתי בגרעין .
    בקיצור לפני החתונה הלכתי למישהי שהמליצו לי עליה (פרטית) שייפה לי קצת ועשתה לי השלמה עד כמה שניתן
    עכשיו זה ישר! (אמרה שזה זמני ויכול ליפול אם אוכל גרעינים וכד, .. כמובן שאני אוכלת מלאא)
    הצילה את החיוך שלי.

אז לדעתי אפשרי לעשות השלמה

• פאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קראתי את ההודעה ונורא כעסתי!!! בכיתי, ממש כאילו זה קרה לבן שלי.

ברור לי שאלו דברים שקורים

• גם אני רותחת,פשוט רשלנות!!!!
    ובנוסף,לא לאכול אוכל קשה למשך כשבועיים,לעבור טיפול אצל הרופא (אף-ילד לא אוהב דברים שכאלו),כספים,זמן..כאילו שלא חסרים לך סידורים בחיים...

ראיתי לאחרונה משפחתונים,מבריקים עד לרמת סטריליות..שאני גם לא-מתלהבת מהקיצוניות הזאת.
    שטפו שם כשהילדים הלכו לישון,אך אחת הלכה לשירותים...בדיוק חשבתי עלייך...שיעשו שטיפה מצידי בסיום-היום ולא על-חשבון הילדים.

וסיוי,בטח שאני זוכרת,פשוט רשלנות!

ילדה של חברה שלי נפלה,אך בגלל שהגיעה עם נעלי-קרוקס ואצלי,נעמה נפלה והתנפח לה המצח,בגלל שהלכה לבד לשירותים ללא מלווה או בדיקה ובאותו-היום שמתי לה גרבונים מתחת למכנס (למדתי את הלקח).

אך כאן במפורש הגן אשם נטו.
    shira

• רשלנות לשמה!

נשיקות לך ולברוש!
    אני בטוחה שהיא יפה בכל מקרה

• יואווו איזה בעסההה
    פייס: ortal_hori

• בובה אני מקווה שהמצב רוח קצת עלה
    ובאמת ממליצה חום על השלמה זמית (זה כבר מנסיון אישי שלי
  • חוסר אחריות לשמה !!!!
    לצערנו מקרים כאלה קורים ואי אפשר לדעת בדיוק מה קרה
    אני הייתי הולכת על השלמה