היי ד"ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לאחר שעברתי בדיקה וגינלית במכשיר חד פעמי שמכניסים וגינלית וכשהמכשיר בפנים הרופאה פותחת אותו ובודקת האם יש מים או משהו כזה והרופאה אמרה לי שהכל תקין ושזה לא ירידה של מים זה פשוט הפרשות ממש מימיות נרגעתי והכל בסדר...אתמול בערב והיום בבוקר הופיעו לי הפרשות חומות בהירות וטיפה צמיגיות האם יש מה לדאוג? או שזה בעקבות הבדיקה הוגינלית שטיפה הכאיבה לי? משבוע 12 לאחר השקיפות עורפית לא עשיתי בדיקה וגנילית (היום שבוע 17+3) אך כן קיימנו יחסים. חשוב לי לציין כי אני מרגישה מעולה בלי כאבים ושלאורך כל ההריון גם בתחילתו לא היו לי הפרשות חומות בהירות כאלו.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כנראה מן הבדיקה, ואולי מקיום יחסי המין
    לא צריך לדאוג, אבל כדאי להגיד זאת לרופאה פעם הבאה שאת אצלה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה