אני מתוסכלת וחרדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב גירד לי בעין שיפשפתי , אבל פתאום היו לי טשטושי ראיה זה היה מלחיץ לא ישנתי כמעט בלילה והעוברית שלי כל הזמן קפצה. היום קבעתי תור לרופא עיניים , אבל בעלי נסע והשאיר אותי בלי כסף ועוד הייתי צריכה לאסוף את הילדים מהגן ומהבית ספר והתור היחיד שהיה היה קרוב לזמן שאני צריכה לקחת אותם. כך שלא יכולתי ללכת
    למרות מצבי. זה ממש אבסורד ומעצבן שאפילו לבדיקה דחופה אני לא יכולה ללכת. התור הבא רק בעוד שבוע. ואני ממש לחוצה אני רואה יותר טוב אבל ההרגשה לא רגילה.בעין. אין מר"מ לרופא עיניים אצלנו בקופה שזה ממש לא הגיוני עיניים זה דבר חשוב. אני מרגישה כל כך חסרת אונים.
4 תגובות
עמוד 1
  • היה לי משהו דומה אחרי הלידה של לוקאס ובבדיקת ראיה הרופא אמר שאפשר אבל לא חייב משקפיים. אני לקחתי לימים שאני שעות מול מחשב אן טלויזיה.
    אם את ממש חרדה אז תלכי למרמ ומשם יפנו אותך למיון שמה יבצעו את הבדיקות.

• תגשי לאחות בקופח, תגידי לה שיש לך טשטוש ראיה
    ישר מארגנת לך טופס למיון.
    בעקרון, מה שצריך לעשות עם טשטוש ראיה בהריון
    זה לשלול רעלת הריון שזה לבדוק אם יש לך בנוסף לטשטוש גם לחץ דם גבוה ואו חלבון בשתן.
    ואם הכל בסדר, אולי בכל זאת היא תוכל להפעיל איזה לחץ על מישהו שיקבע לך לדחוף...
  • אם זה קרה לך אחרי שגירדת בעין ולא חזר לדעתי אין מה לדאוג.
    יום שני קרה לי משו דומה הציק לי משו בעין ניקיתי, ואחרי זה ראיתי מטושטש כמה דק..
    לדעתי זה נובע מזה, עקבתי לראות שזה לא חוזר.

• אין לך הורים? סבים סבתות, חברה , בייביסיטר. את במצב רגיש ואת חייבת להיבדק!!!!
    אסור להזניח דברים כאלו, זה יכול להעיד על רמת סוכר גבוהה או לחץ דם. לא ייתכן שתזניחי את הבריאות שלך בגלל שאין לך מי שישמור על הילדים!
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה