היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, אנחנו רוצים לנסוע עם הבנות לסופ"ש באילת. שנינו לא היינו שם שנים רבות (בעברי הייתי עוברת באילת רק כתחנה בדרך לסיני.... אוי הגעגועים!!). הייתי שמחה לשמוע המלצות/אזהרות על בתי מלון. מישהי היתה אולי בקלאב הוטל? רימונים? לה פלאיה? המלצות אחרות?
7 תגובות
עמוד 1
קלאב הוטל מלון טוב מאוד לדעתי רק שיש בו תמיד המון נערים. דן וגמים גם מעולים..
אגמים
לילדים ממליצה בחום מגיק סאנרייז, מלכת שבא, מלך שלמה או גולדן טוליפ פריויליג' - היחידים שמעולים לחופשה עם ילדים!!! מניסיון פייס: ortal_hori
לגבי מלון רימונים- אם לסנטרל פארק את מתכוונת אז אני לא ממליצה. היינו שם לפני שנה, נתנו לנו חדר פיצי יותר מהמלונות בניו יורק!!! שנראה כמו מקלט ובלי חלון אז ביקשנו לעבור, קיבלנו חדר לא ליד גופי החימום אבל עדיין פיצי בלי חלון ושלא נדבר אפילו על מרפסת... יש צד שלם של חדרים כאלו... האוכל היה לא משהו..
בקיץ האחרון היינו בחופשה באילת במלון ישרוטל ים סוף והיה - סוףףףףףףףף (משחק מילים שכזה)
חשוב לציין שהמלון היה יחסית מרוחק (כרבע שעה נסיעה) מרחבת המלונות הוא ממש מול חוף הווילג'
אנחנו נסענו פעמיים למרכז במונית ובאוטובס (לטיילת ולקניון) רק בשביל לספוג קצת אווירה אילתית אבל תאכלס, היינו מסתדרים גם בלי הטיילת.
אהבנו את השקט, השלווה (בגלל המרחק) והמלון בהחלט מפנק יש בו ג'ימבורי לילדים, חדרים מפנקים, פנאן בבריכה (אין הפעלות קולניות) ונחת אמיתית מאוד ידידותי לילדים
מצטרפת להמלצה לבתי מלון עם ילדים באילת על מלון המלך שלמה. היינו שם והיה להיט. אין צורך לצאת מהמלון עם כל ההפעלות שיש לילדים. הבעיה היחידה שהסופ"ש נגמר מהר מדי
כעובדת ישרוטל עד לא מזמן אני יכולה להמליץ לך בחום על המלך שלמה, ששם יש המון המון פעילויות לילדים כולל ממלכת הילדים ואת הרויאל גארדן שנבנה והותאם במיוחד למשפחות וכולל בתוכו גם פעילויות לילדים. על הנסיכה לא הייתי ממליצה {לא מותאם לילדים ורחוק מאוד} ועל אגמים גם לא {מותאם לזוגות צעירים עם מקסימום תינוק, לילדים גדולים יותר זה ישעמם בטירוף} ומחוץ לישרוטל המלון היחיד שאני בטוחה להמליץ עליו זה יו קוראל ביץ' של פתאל שהוא הכל כלול עם אין סוף פעילויות לילדים והורים. תהנו.