מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב...קבלתי
    רק שהפעם זו היתה הפתעה גמורה, אחרי 25 ימים בלבד, בעוד שחודש שעבר זה היה 37 ימים....
    אז החודש חשבתי ביוץ לפי אורך מחזור של 30-37 ימים....כך שממש אחרנו את היום המיועד
    איך אני אמורה לחשב עכשיו ביוץ????? מחזור בין 25 ל-37 ימים??? זה 3 שבועות שבהם "אמור" להתרחש ביוץ
    אוווווףףף אחד גדול
4 תגובות
עמוד 1
  • אוףףףףף עם המכשפה הזאת שלא רוצה להפסיק חהגיע חפחות לתשעה חודשים.... את יכולה להעזר בבדיקות ביוץ ביתיות החל מיום תשע לווסת או אולטרסאונד זקיקים אל תשכחי שביוץ משתנה מחודש לחודש יכול להיות שחודש אחד תבייצי ביום 13 וחודש אחר תבייצי ביום 16 הכי טוב זה לעקוב באולטרסאונד בהצלחה!!!!!
  • אוף ממייי,,,, אכן מעצבן... לפחות זה קיצר לך את ההמתנה, ככה אני מסכלת על זה כשמקדים לי.... את עושה מעקב זקיקים?

• עם מחזורים כאלו ממש קשה לזהות ביוץ בעזרת מקלוני ביוץ
    במצב כזה רק מעקב זקיקים יעזור לך לגלות את הביוץ

• היי,
    לי יש בדיוק מחזור כמו שלך לא סדיר בעליל!!!
    אל תבזבזי כמוני 7 חודשים בנסיון לאתר את הביוץ עם המקלונים האלה,רק מעקב זקיקים!! הכי אמין ונכון.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה