היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השיער של מיקה קצוץ!!! הושבתי אותה על הכיסא אוכל, לקחתי את המספריים של הציפורניים וסיפרתי אותה קצוץ קצוץ. היא לא התנגדה בכלל (בגלל שהיא הייתה מהופנטת לערוץ בייבי) פשוט העפתי את כל השיער קיבינימט!!!
בעלי תומך ב-100% במהלך הזה. אין ברירה, אני פשוט דואגת לבריאות שלה! וגם החלטתי להפסיק להתאבל על השיער - הוא יגדל, יארך וזה לא הכל בחיים.
אני אמא שלה, אני יודעת מה טוב בשבילה, ואני אומרת את המילה האחרונה! לא הגננת (שאמרה שתספורת זה טראומה - סתומה!) לא הרופאה לא חמתי, לא אמא שלי ולא אף אחד אחר. אני לא מתחבאת מאחורי אף אחד! מי שיש לו בעיה שיתבע אותי!
הלילה זה הלילה הראשון בחודש וחצי האחרונים שאלך לישון ברוגע. תודה על התמיכה בנות
19 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד!!
וואו ג'פי את כזאת אמיצה מחזיקה ממך. זה לא צעד פשוט אבל כמו שאמרת - זה למענה ובריאותה שיער יצמח, שיער יגדל מהר משחשבת אפילו.
מלכה.
מתה עלייך
כל הכבוד!! זה יצמח אל דאגה, ואת עשית את הצעד הנכון עבורה
כל הכבוד!
עשית בשכל. אם לא היה ברירה - זה הרע במיעוטו. עדיף מאשר לבלות אחכ במיון שינסו להוציא את כל השיער מהקיבה פייס: ortal_hori
מעולה!!! צעד נכון וחכם
שיער גודל ...
והכי חשוב הבריאות
את אמא נהדרת ואשה אמיצה שלא עושה חשבון לאף אחד אלה יש בך דאגה אמיתית ונטו רק לביתך היקרה את מלכה!!!! שיער תמיד גודל שוב
כל הכבוד, מי ייתן וההרגל המגונה הזה יישכח עד שהשיער יצמח חזרה...
את יודעת מה חמוד? שיער קצוץ עם סרט על הראש.
מותק! גאה בך על ההחלטה הזאת! זה באמת בסך הכל שיער שיגדל חזקה תוך כלום זמן. הכי חשובה כאן היא מיקה והבריאות של מיקה.
אני יכולה להגיד לך שראיתי בתמונות שגם לי ולאחותי היה שיער מאוד קצר באיזה תקופה בחיינו - נראה לי שזה הודות למתקפת כינים שפקדה אותנו באותה התקופה. אני הייתי בת 6-7 ותאמיני לי שאני לא זוכרת את עניין השיער. אני ממש ממש לא חושבת שתהיה כאן טראומה . עשית צעד נכון וחשוב
צעד נכון לדעתי. עם כל הצער שמסביב השיער גדל וגם הבריאות שלה הוא ערך עליון !
כל הכבוד
את אמא אמיצה וחזקה!!! כל הכבוד לך! אני מאחלת לך שבאמת כמו שאמרו פה בע"ה אחרי שהשיער יגדל היא תשכח מהאכילה שלו. ואל תקשיבי לאף אחד. את אמא שלה ואת יודעת מה טוב בשבילה. במיוחד במצב כזב שלא משחקים איתו כי זה פשוט מסוכן לקיבה.
כל הכבוד לך!!
למרות שהייתי נגד - כל הכבוד לך! אני גאה בך! הכל בשביל הבריאות של מיקה.
מקווה שזה יעזור!!!!!!
נכון
כל הכבוד מאמי את האמא שלה ואת יודעת הכי טוב מה טוב לילדה שלך ושיער גדל