היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממי שלי את יודעת מה אני מאחלת לך עמוק עמוק מהלב נכון??? אין לדעת אולי עוד יהיה פה נס... אמן!!! ואם לא אז מאחלת לך שיגיע במהרה, בכל אופן תעשי בדיקת דם שומעת??? כי אני במתח שיא!!! נשיקות ואהבה ושבת שלום
אוראלי היקרה קודם כל מחזיקה אצבעות לבשורה טובה, אבל לגבי צ'יסטה לי היה בחודש ינואר בגלל מינון גבוה של גונל אף אבל אצלי זה להפך גרם לדימומים והכתמות , לא נראה שצ'יסטה מעקבת וסת.
ממיייי הלוואי שתפתיעי אותנו בבשורות טובות אמןןן!!! אצלי קרה אחרי החזרת עוברים שהיה לי איחור של שלושה ימים ולא היה חצקונים ולא מיגרנות כל כך הייתי בטוחה שזה זה אבל לצערי בדיקת הדם הייתה שלילית....מאחלת לך בהצלחה!!!
ממיייי הלוואי שתפתיעי אותנו בבשורות טובות אמןןן!!! אצלי קרה אחרי החזרת עוברים שהיה לי איחור של שלושה ימים ולא היה חצקונים ולא מיגרנות כל כך הייתי בטוחה שזה זה אבל לצערי בדיקת הדם הייתה שלילית....מאחלת לך בהצלחה!!!
חחחחחחח בנות משהו הזוייייי קרה פה
כמו שרשמתי בהודעה שלי לפני שראיתי את שלך נסתרות הן דרכי האל... לכי תדעי הלוואי!!! לא הזרקת החודש הורמונים ולא כלום אז אין סיבה שפתאום תופיע ציסטה לכי לעשות בדיקת דם ולהיבדק בכל מקרה הגלוואי ותופתעי לטובה !!! שבת שלום "ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר, בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
לי לפני ההריון היו את התופעות האלה איחורים ממש גדולים ומחזור אחד לפני ההריון הוא הקדים בשבוע!אומרים שכשהגוף דורש הריון זה מה שקורה גם אני חשבתי שיש לי ציסטה..בעזרת ה' גם החודש שלך יגיע נשמה טובה מגיע לך!!שיהיה בהצלחה
מורני מאמי זה בטוח מחזור? :( לא נורא! הטיפול הקרובב יביא לנו בשורות טובות! אני בטוחה :) מאמינה שבקרוב מאוד תתבשרי בבטא מהממת! אוהבת הכי בעולם נסיכה!