היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי אתן מתחילות/התחלתן לנקות את הבית? מה אתן מתחילות קודם? האם את מנקה לבד או שיש לך עזרה? האם הניקיון הוא יסודי (ארונות חלונות וכ'ו) או נקיון רגיל כמו כל שבוע? האם אתן מארחות או מתארחות? איך אתן מסתדרות בנקיונות עם ילדים? כמה זמן לוקח לכן ניקיונות פסח? האם אתן צובעות את הבית? האם אתן חולקות את העבודה עם הבעל? קונות דברים חדשים? כמה זמן לפני החג אתן מוכנות?
13 תגובות
עמוד 1
אני גרה עם חמותי אנחנו כבר התחלנו בגלל שאני צריכה ללדת ועם תינוק לא ממש נעים לנקות את הבית.. התחלנו קודם את הארונות והשידות.. יותר נכון אני זאתי שעוזרת לחומתי היא עושה את רוב העובדה.. ניקיון יסודי ברור ניקתי את החלון של החדר שלי אבל אני מאמינה שלפני פסח ננקה שוב.. כולם מתארחים אצלנו[:0(כל האחים של בעלי)
עדיין אין לי ילדים
עברתי לפני חודש וקצת אז את הנקיון היסודי עשיתי לשמחתי
מתחילה היום בדרך כלל מתחילה עם שירותים/ מקלחת וחדרים וכמובן חלונות בכל הבית מטבח וסלון- אחרונים מנקה לבד אבל בעלי תמיד עוזר ניקיון יסודי יסודי יסודי אנחנו מתארחים אצל אבא שלי אין ילדים בינתיים
התחלתי לנקות עזרה? ברור בעלי עושה הכל
את חדרי השינה עשיתי כבר... והסלון גם.
את המטבח אני משאירה שבוע לפני. 3 ימים לפני ליל סדר חלונות + שטיפה יסודית בכל הבית.
ביום של הליל סדר עושה שוב אבק ושטיפה.
כנראה מתארחים עוד לא ידוע אצל מי
לא רוצה אפילו להתחיל לחשוב על זה ... עובדת ימים מלאים , בהריון, ואסטמה ברקע, עם הדס הצילווווווווו
לא רוצה אפילו להתחיל לחשוב על זה ... עובדת ימים מלאים , בהריון, ואסטמה ברקע, עם הדס הצילווווווווו
גם אני כמו אור... נכנסתי לא מזמן לדירה חדשה ככה שהניקיון הממש יסודי מאחורי לקראת החג(במידה ולא אלד) אנקה שוב, ואם אלד אז בעלי יעשה את זה... והשנה אנחנו עושים ליל סדר אצל אמא שלי הכי כיף!
מתי אתן מתחילות/התחלתן לנקות את הבית? מה אתן מתחילות קודם? אצלי תמיד נקי האם את מנקה לבד או שיש לך עזרה? איזה עזרה ואיזה נעליים האם הניקיון הוא יסודי (ארונות חלונות וכ'ו) או נקיון רגיל כמו כל שבוע? עודה הכל האם אתן מארחות או מתארחות? מתנחלת כל החופש אצל ההורים שלי איך אתן מסתדרות בנקיונות עם ילדים? הגדולו עוזרות מאד!! אוהבות תמיד לנקות ולסדר. כמה זמן לוקח לכן ניקיונות פסח? אין אצלי כזה דבר האם אתן צובעות את הבית? כנראה שכן האם אתן חולקות את העבודה עם הבעל? בעלי עושה את הצביעה והתיקונים קונות דברים חדשים? לא נראה לי..... כמה זמן לפני החג אתן מוכנות? דקה לפני פייס: ortal_hori
אני כל-השנה בענייני סידור,החלפת-ציוד עם חברות וכו'..קניות וכו'. כל-השנה המקרר+הארונות מתוקתקים,כי הכל אצלי בקופסאות.
אני לבד בגדול האחראית,גם בעלי עוזר במה שיכול.
הלוואי ואגיע למצב שבו,הניקיון שלפני-פסח יהיה רגיל,כמו בשיגרה,זאת השאיפה shira
אוי ואבוי
אנחנו אצל חמותי השנה
לא מנקה באופן מיוחד, תמיד נקי אצלי
בגדול אני שונאת ניקיונות פסח - מעצבן אותי כשגרנו לבד ניקינו בסופ"ש לפני החג כמו בכל סופ"ש רגיל אני לא עושה ניקיונות מיוחדים. מבחינה עקרונית אין לי זמן ולא חשק לשפשף דלתות, לרוקן ארונות ולסייד קירות
עכשיו שאנחנו אצל חמתי (ולי אין זמן בשיט כי אני לומדת יומם וליל) היא מנקה את הקומה התחתונה שהיא כבר התחילה השבוע ואנחנו אחראיים על הקומה שלנו.
צובעים - אין מצב בגדים חדשים - אין מצב (אני שונאת בגדים) עזרה - הלוואי, אבל אין מצב מתארחים - יש מצב - אצל אמא שלי בחוות סוסים