-
-
עצוב לשמוע
-
מי זה עומר?
בכל מקרה, ממש כואב לשמוע דבר כזה.
נראה לי שזה הפחד הכי גדול של כל הורה.. שהאמא לא תוותר ולא תעביר את זה על סדר היום!!!!
-
אור - עומר זה הבן של בעלה של אלינור מנישואים קודמים, והוא כמו בן לאלינור.
-
איזה רוע!!!! שזה לא ייאמן!!!
אני הייתי יוצרת קשר עם ההורים של הילדים האלה ונכנסת בהם בכל הכוח!!! זה מה שההורים מחנכים בבית?!
מקווה שיעשו לזה באמת סוף!!!! מסכן
-
הלב שלי נשבר ...
אני פשוט בשןקקקקק
איזה ילדים אלוהים שישמוררררר למה הם התנהגו ככה למה?????
זה ממש גורם לי לבכות .....
שתהפוך את בית הספר
שזה לא יעבור לסדר היום
אמאאאא אני אכנס לכלא אם זה יקרה במשפחה שלי .. אני פשוט אתפרץ ואשתגעעע
מקווה מאד שלא אגיע למצב כזה....
במיוחד שאני גם הייתי לא מהמקובלים בביהס היסודי ואבא שלי היה בא יום יום וצורח על הילדים וזה עדיין לא עזר ... אז אני יודעת איך זה מרגיש
-
הלב שלי נשבר ...
אני פשוט בשןקקקקק
איזה ילדים אלוהים שישמוררררר למה הם התנהגו ככה למה?????
זה ממש גורם לי לבכות .....
שתהפוך את בית הספר
שזה לא יעבור לסדר היום
אמאאאא אני אכנס לכלא אם זה יקרה במשפחה שלי .. אני פשוט אתפרץ ואשתגעעע
מקווה מאד שלא אגיע למצב כזה....
במיוחד שאני גם הייתי לא מהמקובלים בביהס היסודי ואבא שלי היה בא יום יום וצורח על הילדים וזה עדיין לא עזר ... אז אני יודעת איך זה מרגיש
-
תקשיבי.... אני עם צמרמורות פה...
בא לי לבכות.
אלו סיפורים שאני לא מסוגלת לשמוע וקשה לי נורא להתמודד איתם נפשית.
אני נורא מקווה שהבריונים יעופו מבית הספר בהקדם ושיהיה קץ לסיוט.
אבל מה בינתיים?@?! אני לא הייתי מסוגלת לשלוח אותו לבד לשם..
מה עושים?!
-
אמלהההה איזה נבלות
פייס: ortal_hori
-
כואב לשמוע. ילדים יכולים להיות לפעמים עם כל כך רע..
אני מקווה שבאמת יעשו לזה סוף. אלה ילדים שההורים שלהם כשלו בחינוך..אפשר לראות מה הם יהיו בעתיד.
-
-
וואו אלינור איזה ילדים מגעילים
אוף איזה עצוב זה שזה מה שהילד צריך לעבור
שולחת
-
עומקוש
shira
-
אוי ווי.
ממש מכעיס מרתיח כל הדם שלי מבעבע מרוב זעם.
איזה ילדים רעים!!
איך עומר? הוא בסדר?
כזה ילד מלאך!
כמה טוב שזה סוף סוף התגלה.
תני לו חיבוק ענק ממני.
טוב שאמא שלו לא תיתן לזה להמשיך!
-
מאוד מכעיס
ילדים במיוחד של היום מאוד אכזריים
[/center]
-
בהחלט מעצבן מאוד ומכעיס!!!
-
צר לי לשמוע אבל גם צר לי להגיד לך שכמנכת כיתה ב' אני מנסה להלחם בדברים כאלה כבר שנתיים ואין ממש מה לעשות. העירייה, משרד החינוך ומשרד הרווחה ממש קושרים את ידינו.
יש לי ילד בכיתה שמכה כל יום כמה וכמה ילדים בצורה רצינית, נושך, בועט בילדים בבטן ובראש, זרק עלי כסא כמה פעמיים ועוד דברים, מסתובב מחוץ לכיתה כבר מכיתה א' וכמה שצעקתי ובכיתי והתחננתי שהילד יקבל טיפול כלשהו כי כל הכיתה שלי מאויימת ממנו שום דבר לא זז!
ילדים כאלה הם ילדים ממש מסכנים כי הם מתוסכלים מאוד מהבית ולכן מוציאים הכל בבית הספר ומשרד הרווחה רק אומר לי "עד שלא יקרה משהו חמור לא נוכל לעשות דבר". כאילו לא מספיק שהוא בעט לילדים בראש, האכיל ילד קטן באבנים, נשך ילדים, טיפס על סורגים עד קומה שנייה, מסתובב ברחובות בשעות החושך וזורק דברים על המורה.
אחר כך כשנשמע בחדשות על ילד קטן שמת או הגיע למקומות לא טובים חס וחלילה יגידו איפה היו המורים או משרד הרווחה.
-
אלוהים ישמור
-
מזעזע ביותר
-
כל כך עצוב וכואב לשמוע כאלה דברים...
שולחת לכם חיבוקים וחיזוקים
-
תודה לכולכן על התמיכה והעצות הטובות.
לצערי עומר לא מעוניין ללכת לשום חוג של אומנות לחימה. בשנה הבאה אני לא אוותר לו על זה. אני ממש אנסה בכל כוחי לשכנע אותו שזה הכרחי.
סופי, איזה תיאורים מחרידים! ממש סכנת נפשות להגיע לביה"ס! כל כך מדכא אותי שזה המצב ויש כזאת אוזלת יד מצד כל הגורמים.
נחכה להיום אחהצ ונשמע מה המנהלת עשתה בעניין.
-
-
זו לא אשמת הילדים.
ילד הוא תוצאה של החינוך שהוא מקבל. גם בבית וגם בבית הספר.
כדי שמקרה כזה לא יחזור על עצמו צריכים לטפל במבוגרים קודם.
תציעי לאמא של עומר ללחוץ על המנהלת לערוך יום עיון לכל ההורים בנוגע לכל הדברים האלה. יום העיון צריך להיות לא יום משעמם של הרצאות והטפות מוסר אלא משהו אינטראקטיבי, עם השתתפות פעילה של ההורים.
למשל, להביא שחקנים ולהציג כל מיני סיטואציות שנתקלים בהם בבית הספר עם הילדים ולעורר את ההורים לדיון. שיחשבו על זה, שיפתח בהם רגישות לזה.
אפשר להרחיק את הילדים אבל זה לא יעזור.
תארו לעצמכן מצב שהילדים עוברים בית ספר ואורבים לעומר מחוץ לכיתה או מחוץ לבית הספר בדרך הביתה?
צריך לטפל בשורש של הבעיה ולא רק בסימפטומים שלה.
-
כמה רוע יכול להיות בילדים קטנים