גני עירייה ... נושא כספי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה התשלום שאתן משלמות לשנה ?917 ש"ח
    מה האמצעי תשלום שעומדים לפניכם ?מזומן בלבד
24 תגובות
עמוד 1

• היי מותק
  • למה בגן עירייה צריך מגבונים?
    גן אחד משלמת 700 השני 750 וזה כולל חוג ב 3 תשלומים עוקבים כלומר עד דצמבר מסיימים הכל בצק או מזומן
    ועד 100 בכל גן
    זהו
  • לא זוכרת בדיוק. בערך 1200 ש"ח.
    עוד 50 לועד.
    השנה לא ביקשו כוסות ומגבונים. שנה שעברה כן.
    כולל- מסיבות, "העשרה" (????), ועוד דברים לא ברורים. כולל חוגים.
    לא כולל הזנה, כמובן. וכיבוד למסיבות שתמיד מסנג'רים אותנו להביא.
    מסריח ביותר

• אצלנו 600 שח' כולל חוגים כולל הכול
    לא משלמת כלום במשך השנה
  • למה בגן עירייה צריך מגבונים??

כי קורה שילדים מפספסים, נמרחים ומורחים, משלשלים.... ואין ממש אפשרות לשטוף אותם....

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אנחנו משלמים 900 לשנה, ואין הזנה. זה כולל טיולים וחוג.
    לא ביקשו מאיתנו מגבונים בכלל (גם לא שנה שעברה בטרום)
    בטרום ביקשו מאיתנו עד שלושה תשלומים והשנה היא הסבירה שבסה"כ משתמשים בכסף עד סוף שנה אז מי שרוצה יכול לפרוס גם בחמישה תשלומים.
    אין לנו וועד

• אנחנו 400 בערך לשנה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש לי טעות , התשלום לחוג יוצא מה- 917 ש"ח ..
    כרגע החוג אצלנו "הוקפא" כי לא כל ההורים שילמו .
    שנה שעברה לא היה לנו טיול (כמובן שלא הוחזר לנו שום תשלום
  • איפה אתם גרים?

אצלנו החשבון בנק הוא על שם הגן והוא שייך לעירייה. העירייה מפקידה לי את הכסף ואני אחראית להעביר את הקבלות לעירייה כל רבעון.... אם חסר כסף, אני צריכה להשלים (כל גננת צריכה לדעת לנהל את התקציב)

ואני מנסה "לצ'פר" איפה שאני יכולה - משלוחי מנות קניתי בעצמי במקום לבקש מכל ילד (אני אורזת עם הילדים בגן), נסענו לפרדס ואני דאגתי לארוחת הבוקר להורים וילדים, הכנתי להם מגנטים עכשיו בפורים עם תמונות של הילדים מאופרים.... ועוד

בגלל שאני גם אמא לשני ילדים בגיל הזה אני יודעת מה העלויות של הכל וההוצאות אז אם אפשר להימנע מלבקש עוד מההורים, אני נמנעת. ככה אני רוצה שינהגו גם בגנים של הילדים שלי. האמת שעד עכשיו היה די בסדר
  • תודה תמר
  • אנחנו משלמים בערך 1500. זה כולל הזנה, חוגים, טיולים, הצגות, חומרים ועוד כל מיני פיציפקעס.

את ההזנה ניתן לשלם בתשלומים(3) ואת השאר אפשר לחלק גם אם יש בעיות כלכליות.
    לועד שילמנו 350

יעל, אמא של יונתן ואיתמר

• פייס: ortal_hori

• היי,
    לגבי וועד, יש תשלום קבוע מאת משרד החינוך והוא 269 ש"ח לשנה (או 267, אינני זוכרת במדיוק), אצלנו ביקשו רשות מההורים (בשני הגנים ) לעגל ל-270.
    אני לא מבינה למה משלמים לגן ישירות, אצלינו הכל הולך בהוראת קבע לעירייה ולא מעניין אותי מה קורה עם הכסף והקניות...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • VIL, אני יודעת שיש ערים שבהם ההורים מחליטים בתחילת השנה אם לערוך הזנה משותפת ואז הם משלמים לגננת. אני לא יודעת אם זה המקרה כאן והאמת זה לא נראה לי נכון....אלה דברים שצריך עליהם פיקוח. מדובר בהרבה מאוד כסף

וכן, אפשר לגבות כספי וועד אבל יש להם מטרות מסוימות (הסעות, טיולים, מסיבות וכו')

את יכולה לנסות קודם כל להסב את תשומת לבה של הגננת שטרם ראית עבודות עם צבעי גואש, צבעי מים, דבקיות... ולהתעניין האם יש כאלה בגן (ומדוע ילדייך לא מביאים הביתה כאלה).

אם יש חשש אמיתי נראה לי שהייתי פונה לעירייה / פיקוח רק כדי להתעניין מי בודק את עניין התקציב, מבלי לתת שמות של אף אחד עדיין ומבלי להאשים.

תמר
    הבלוג שלי

• לא יועדת איך באשקלון אצלינו באשדוד - כסף 917 ש"ח יורד בהו"ק מחשבון בנק או כרטיס אשראי - לעיריה בכלל , זה מסדרים בזמן הרישום .
    לועד שלנו איזה 250או 270 ש"ח בתחילת השנה ועוד 50 עבטר מיים .
    כוסות חד פעמיים לשתיה - כל ילד הביא 4 חבילות של 50 כוסות - אצלינו זה אולה אולי 15 ש"ח ביחד _ חבילה של מגבונים ,פעם בשנה צריך להביא חבילה של סוכר או תה פשות .
    השנה לא הי צורך - התברר שאיזה אבא הביא עבור כל השנה .
    זה הכל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • tiki, כל ילד הביא 200 כוסות?
  • באמת משהו שם נשמע מצחין....
    אולי כדאי לדבר עם מח' החינוך שיבדקו מה קורה שם....
    עד השנה במשך שנתיים הייתי ועד.
    את הכספים אני אספתי והם היו בח-ן בנק על שמי וכשהצוות היה צריך משהו הוא היה מפרט לי מה הוא צריך וכמה כסף והייתי מעבירה כסף ולאחר תשלום הן היו מחזירות לי קבלות.
    ח-ן הטלפון אמור להיות משולם דרך התקציב שמועבר ע"י העירייה. אם יש לה חובות - זה בגלל שהיא לא יודעת להתנהל עם התקציב וזה ממש לא אמור להיות מהכיס שלכם. באמת שכדאי לבדוק לעומק.
    שנה שעברה לא השתמשתי בכל כספי הוועד והחזרתי להורים כסף לאחר שהילדים קיבלו מתנה שווה. ההורים מאוד העריכו (את המתנה ואת הכסף שהוחזר
  • אצלנו ברחובות- החשבון בנק של הגן הוא על שם הגן ובניהולה של הגננת.
    לכל גן שילמנו 900 ש"ח (אצל שחר הוספנו עוד 60 ש"ח על טיול)
    התשלום הזה כולל הזנה (600 ש"ח לכל השנה), ותוספות כמו ציוד לגן, מסיבות ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת.
    בנוסף לזה- שילמנו תל"ן- שזה הביטוח והחוג ריתמוסיקה (מנגנת של הגן)- 238 ש"ח לכל ילד - זה שולם לרשת של המתנסים בעיר.
    חוג ספורט בכל גן- 238 ש"ח- שולם לחברה שמפעילה את החוג.

ועד- 100 ש"ח בנפרד.

• אצלנו משלמים הכל לגננת וברוח טובה בגלל שרואים את ההשקעה, ואם יש הורה שרוצה לראות את ההוצאות אז היא מיד ובשמחה מראה לו את הכל מסודר.

כדאי לך לפנות למפקחת/ערייה שיבדקו, זה ממש לא הגיוני. וחשבון טלפון זה לא משהו שההורים צריכים לשלם בכלל.

בהצלחה, תעדכני...

• אצלינו באופקים זה 1500 לשנה (כולל יול''א שזה עד 15:30 וכולל ארוחת צהריים בשעה 14 לא כולל ימי שלישי) + כול הורה משלם 250 שח לגננת לכול מיני טושים דפים וכו..לשנה..
  • משהו מסריח ....
    שנה שעברה התחילו השמועות ואמא אחת עשתה המון סקנדלים . כשפגשתי אותה במקרה , אחרי סיום שנת הלימודים היא אמרה שיש לה הוכחות (היא היתה בועד) שהיא מעלה בכספים ושהגננת "קרובה לצלחת" בעירייה ולכן "מצילים לה את התחת" , אני חוששת אפילו להיכנס לזה
  • לא ברור לי אם שילמת על טיול והטיול לא התקיים- הגננת חייבת להחזיר לכם את הכסף....זה הזוי....

• גלי, אני לא יודעת לגבי זה... אני מאמינה שאי אפשר להוציא מכיוון וכביכול אי אפשר לסגור את הגן בפני הילדים שלא שילמו....

אבל אם לא יוצאים לטיול תדרשו את הכסף בחזרה.

אני מציעה שתנסי לפנות לפיקוח

תמר
    הבלוג שלי

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה