היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כפי שאתן כבר יודעות ילדתי סוף סוף ביום ראשון נסיכה קטנה במשקל של 2.930 ק"ג בסוף עברתי שוב קיסרי
28 תגובות
עמוד 1
בשעה טובה תגדלו אותה בנחת מזל טוב!!! והשם מעלף!
בשעה טובה מזל טוב
מזל טוב!!! איזה שם מקסיםםם פייס: ortal_hori
מזל טוב! גדלי את נויה בנחת! איך את אחרי קיסרי?
תודה בנות
מזל טוב מאמי
תרגישי טוב בהחלמה מהקיסרי נויה זה שם מהמםםםםםםם והיה ברשימת השמות שלי:) מאוד אוהבת. בטוחה שהיא חתיכה אמיתית כמו אחיה הגדול. החלמה מהירה בובה.
ממי הכי הכי חשוב בידיים מלאות ברוך השם. המון המון המון מזל טוב, גדלו אותה באושר בריאות שלווה ונחת
מזל טוב בובה תגדלי את הנסיכה בנחת
בשעה טובה
בשעה טובה המון מזל טוב
מזל טוב שתדעי רק נחת ואושר מהילדים ונויה זה אחד השמות היפיםםםם
מזל טוב מתוקה !!!!!! העיקר שעבר בשלום
קולולולולו
מזל טוב
מזל טוב מאמי גדלו את הנסיכה והנסיך בהמון נחת ואהבה אינסופית
מזל טוב, שיהיה בשעה טובה! ושיהיה לך החלמה מהירה!
העיקר שאתם מאחורי זה מאמי וששתיכן בריאות ושלמות המון מזל טוב נסיכה שלי [/center]
כיף להיות אחרי :) מזל טוב נסיכה! תגדלו אותה בנחת!
מזל טוב מותק תגדלו אותה בנחת, בריאות אושר ואהבה
מברוק עליכ יא עריס מברוק (במבטא אשכנזי כבד)
מזל טוב בובה!!! נויה של שם מהמם!
שיהיה לך הכי בכיף שבעולם, ברכות ונשיקות לגבר גבר החתיך שלך ואני מקווה שאת מתאוששת אחרי הניתוח הארור
מזל טוב על הולדת הנסיכה!!! שתגדלו אותה בנחת ושתהיה לך החלמה מהירה!
מזל טוב
המון אושר ונחת מהתוספת הנפלאה למשפחה!! ולך החלמה מהירה
שירה יקירתי ראשית המון המון מזל טוב להולדת הנסיכה נויה אני יודעת כמה לא רצית קיסרי כמוני אך ב"ה שאת אחרי בדיים מלאות שתהיה לך החלמה מהירה ושתגדלו אותם בנחת . גם אני ילדתי ביום ראשון ולצערי הרב גם בניתוח קיסרי שני כמה שלא רציתי והתפללתי ללדת לידה רגילה אך הייתי במצב חירום -אכתוב את סיפור הלידה שלי מחר בע"ה המון מזל טוב
יפתי שוב מזל טוב שם מהמם! התאוששות קלה ומהירה
מזל טוב אהובה!! גדלו את נויה ויהונתן בנחת, אהבה, כוח!!!