כמות אוכל לתינוקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני אמא טריה לילדה בת 3 שבועות.עד אתמול נתיי לבת שלי לאכול מטרנה כמות של 90.
    הבנתי שזה הרבה,למרות שבטיפת חלב אמרו שהמשקל שלה תקין.
    אתמול לקחנו אותה לרופא בפעם הראשונה והוא אמר שהכמות גדולה ויש לתת לה 70..מאז הילדה שלי בוכה אבל בכי קורע לב...האם זה בגלל שהקטנו את הכמות????

דבר נוסף האם מישהי מכירה רופא לילדים במאוחדת???? בראשון לציון?
    תודה מראש

sigi
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב!!!
    דבר שני, אני לא בטוחה שמישהו יכול להגיד בדיוק כמה כמות של אוכל תינוק צריך לאכול, יש כאלה שאוכלים "הרבה" ויש כאלה שפחות.
    אם את אומרת שהילדה בוכה ולא רגועה כנראה שהיא צריכה יותר אוכל! אז מה אם היא אוכלת 90? מקסימום את העודף היא תפלוט.

הקטנה שלי בגיל ארבעה חודשים הייתה אוכלת כמויות מזעריות, היא הייתה אצל מטפלת ואכלה בקבוקים של 70 (שאר הזמן הנקתי אז אני לא יכולה להגיד לך כמה אכלה), לעומת אחיינית שלי שעכשיו בת ארבעה חודשים יכולה לאכול בלי בעיה גם 150!

את האמא ואת מבינה את הילדה שלך הכי טוב!

רותי
  • היי,
    אני מודה לך על התשובה המהירה..את צודקת..אני השתגעתי כבר מכולם!!!
    עזרת לי...
    סופש נעים

sigi
  • היי,
    עזרת לי...
    סופש נעים

sigi
  • היי,
    עזרת לי...
    סופש נעים

sigi
  • דבר ראשון מזל טוב
  • היי,
    עזרת לי...
    סופש נעים

sigi
  • בגיל הזה תינוקות אוכלים כמה שהם רוצים. אם היא רוצה 90, שתאכל 90. שיהיה לה לבריאות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה