למה אני לא מקשיבה לעצמי!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אווווף אני כל פעם עושה את הטעות הזאת!!
    היינו אצל ההורים שלי בארוחת ערב... ונימי לא ישן אחר הצהריים אז הוא היה עייף מוקדם... כל חלק במוח שלי אמר לי לקלח אותו מוקדם יותר מהרגיל ( שעה מוקדם יותר) ולהשכיב לישון לפני הזמן... ואז אבי לא.. זה מוקדם לו הוא בכלל לא עייף.... ( בטח גם אם לך יעשו פרצופים שירים ואווירון נראה אותך ישן...)

ועכשיו נימי בלי מקלחת.. עצבני מנסה להרדם! ינק בעצבים אז יש לו קצת גזים

10 תגובות
עמוד 1
  • אויש כפרה, אל תקחי קשה!!! גם שלי לא התקלחה היום, הם מתוקים ונקיים טבעי הקטנים האלו
    פייס: ortal_hori

• בשביל מצבים שכאלו..אני תמיד שוטפת עם מים וצמר-גפן אחרי-קקי..
    תראי איך שהאינטואיציה שלך פועלת טוב..לא-נורא,בפעם-הבאה!

מתוקונת
    shira

• אני לא לחוצה מהמקלחת סתם מבאס... כמו שלנו כיף להתקלח בסוף היום אני בטוחה שגם לקטנטנים זה כיף.. אני שוטפת אחרי כל קקי בכיור ... זה לא בגלל נושא הניקיון..

אבל הייתי צריכה להשכיב בשעה מוקדמת מהרגיל... ולא לתת לאבי להמשיך לשחק איתו בטענה שהוא לא עייף.. אני עם נימי כל יום וחצי מהלילות לבד .. אין מישהו שרואה יותר טוב ממני אם הוא עייף לצערי גם לא אבא שלו.. בגלל שלא רציתי לבאס את אבי נתתי לו להמשיך לשחק איתו ו.. זה עולה לי עכשיו ביוקר! הוא השניה נרדם וגם שינה ממש ממש קלה... מקווה שימשיך רגוע

• שיכנעת אותי!
    אם זה המצב ואת המטפלת-העיקרית,אז באמת חשוב להתכנס לשיגרה (שוב,הכל באמת מסתכם בעזרה או שלא...זה לא שיש לך עודף-עזרה,מטפלת,מסגרת לבקרים ואז את יכולה להמעיט בחשיבות של שיגרה, כי ישנן עוד מטפלות שיחליפו אותך..את כמעט לבד מטפלת בו ולכן אני ממש מבינה למה זה כל-כך חשוב לך ובצדק
    shira

• מחר בן 3 חודשים.. איך הזמן טסססססססססס

• ואי,חמסוס,כבר בן 3 חוד'
    shira

• מבאס אולי, אבל תחשבי שהילד קיבל אחלה זמן איכות.....
    פייס: ortal_hori

• מתוקונת
    shira

• פייס: ortal_hori

• ואי,התחלנו ממש ירוקים את הקטע של ההורות..
    shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה