אאאאאאאאאאאניייייייייי מתההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא צחק בקווווול! צחוק קטנטן ומתגלגללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!

אניייייייייייייייייייייייייייייייי
    מאוהבתתתתתתתת
    בדבררררררררררררררררררר
    היפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    הזההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 תגובות
עמוד 1

• מקסימה שכמוך וגם הוא נסיך!!!
    איזה כיף לשמוע שאת כל כך מאושרת מהאמהות וממנו...
    שיצחק כל החיים , אמן
  • תאכלי לשובע

• כפרה עליו בא לי למלא את הבית במליון כאלה חחחחחחח

• פייס: ortal_hori

• בחיי את מזכירה לי אותי!!!!

כשלירון חוזר מהעבודה אני רצה אליו עם הילד בידיים ואומרת לו ״אם לא תיקח אותו עכשיו לא ישאר לך ילד ולא אישה. לא ילד כי אני אוכל אותו מרוב מתיקות ולא אישה כי יכניסו אותי לכלא״

הכי הזוי שבשבוע שעבר הייתי בשבעה של סבתא של בעלי ובאתי עם בועז ופתאום הוא דפק צחוק מתגלגל כזה וצעקתי ״אני מתההההה אמא מתההההההה״ כולם הסתכלו עליי ככה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אין דברים כמו האהבה הזאת.. האושר שלי בחיים

• חחחח איזה נסיך מתוק!! תתרגלי יהיו עוד הרבה צחקוקים כאלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה