אני כנראה מוותרת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על הנהיגה
9 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאת מספרת בעלך הוא זה שמערער לך את הביטחון.
    למה שלא תנסי לנסוע עם מלווה אחר?
    אולי מישהו יותר רך, מסביר וידידותי למשתמש?

אם אין לך ביטחון בכביש, זה הזמן לרכוש אותו.
    כל כך קיטרת על זה שבא לך רישיון בשביל לצאת מהמושב
    כל כך השקעת בשיעורים,
    מה עם לעמוד על שלך?
    מה עם להיות אסרטיבית ולהבין שזה מה שיעשה לכם טוב?
    שתהיי עצמאית? החלטית? חזקה? נחושה?

סליחה שיצאתי מעט בוטה
  • למה את צריכה שהוא ירשה לך או יתן לך לנהוג?
    את חייבת לעמוד על שלך ולקבל החלטות לעצמך, באופן כללי ולא רק בנהיגה
    שניכם צריכים לזכור שהוא בעלך ולא אחד מהוריך, הוא יכול לייעץ לך, לבקש ממך... הוא לא יכול לקבוע לך, אל תוותרי על העצמאות שלך מהבחינה הזו-ההחלטה הסופית לגביך היא שלך.
    ואל תוותרי על הנהיגה, ההתנהגות שלו כפי שאת מתארת, היא מלחיצה והיא זו שמערערת את בטחונך, את צריכה לנהוג ליד מישהו רגוע שיתמוך בך ויחזק אותך בנהיגה.
  • לא לוותר לא לוותר ולא לוותר !!!!!!
    לפי ההודעות שלך אני דמה לב שבעלך לא סומך
    עלייך בקשר לעדן , ולנהיגה..
    חשובבבב מאוד שתביני דבר אחד אסור לך להתייאש
    נהיגה זה דבר מאוד חשוב במיוחד כשיש ילד והבנתי את זה מאוחר מידי ועכשיו אני לומדת בזכות בעלי ..
    את לא מרגישה שכייף לך שהוא המלווה ? תחכי שהמלווה יסתיים
    ותתחילי לנהוג באזורים שאת מכירה ממש טוב את התנועה עד שיחזור הבטחון
    ולאט לאט תתחילי לצאת מהיישוב ..
    כל כך נלחמת להגיע לשיעורי נהיגה שבכלל לא היו במושב שלך
    ועד שעברת טסט .. לא חבל על זה ?
    נהיגה זה ניסיון נטו.. וגם הוא לא היה מושלם בתחילת דרכו
    שיהיה לך בהצלחה
  • היי מותק,

אני עם כל הבנות...
  • תודה על התמיכה יקירות
  • שלא תעזי להפסיק!
    רשיון זה נוחות ועצמאות! כבר יש לך אותו, אז רק לצבור קצת נסיון ובטחון והכל יהיה בסדר!
    אני יכולה לספר לך שגם תקופת המלווה שלי לא הייתה בדיוק חוויה טובה. אבל עוברים את זה!

לא להתייאש!
    אם לא נעים לך לנהוג עם בעלך חפשי מלווה אחר שידע להסביר לך בלי לערער לך את הבטחון, אבל לא להפסיק לנהוג!

• חמודה, את למדת באמת!!
  • תקשיבי לי !!!!!
    אני הוצאתי רשיון גם לא מזמן (עברתי טסט בחודש תשיעי)
    ואיך שנגמר לי המלווה אמרתי לבעלי שאני חייבת אוטו (הרגשתי ממש את הדיכאון אחרי לידה)
    אז הוא התחשב בי ובאמת קנה לי
    איך שהוא עלה איתי על האוטו רקקקק הערות תסתכלי לפה תעברי נתיב, תזהרי, תשימי לב, תראי מה את עושה וכל זה ממש הוריד לי את הביטחוןןןן
    ועם חוק מרפי גם קרו כל הניסים וניפלאות- מכונית נדחפה לי לנתיב ,כלב קפץ לכביש...אל תשאלי
    ואז אמרתי לעצמי אני חייבת לנסוע לבדדדד
    והפלא ופלא נסעתי מדהיםםםםםםם לבד ופתאום עלה לי הבטחון לשמיייםםםם
    ועכשיו הוא כבר לא יכול להוריד לי את הבטחון כי ראיתי שאני מסוגלת ואנ י כן יודעתתת
    אז קחי את האוטו,שימי לך מוזיקה שנעימה לך וצאי לסיבוב ותראי כמה אני צודקת וכמה שזה יעזור לך !!
    בהצלחה !!
  • טוב תסלחי לי, כן, אבל בעלך צריך סדרת חינוך שלמה בקשר אליך. זה לא פעם ראשונה שהוא מעצבן אותי מהסיפורים שלך. או שאת כל הזמן נפגעת סתם או שהוא לא רגיש אלייך בכלל....

סורי, אבל א יכולתי יותר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה